|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לא , אני לא מדבר על קשר של פוגע בגדילה וכאלה חח
אלא אני מתכוון אם יהיה הבדל בהתפתחות השרירים בין מישהו שמתאמן בגיל 14 ומישהו שמתאמן בגיל 17 לדוגמא ? וו אם כבר פתחתי אשכול חח , אז עוד שאלה קטנה . לעלות במסה " נקי" זה בעצם לעלות כאילו בלי לעלות כמעט שומן , נכון ? אזז אם אני אוכל לפי תפריט מסודר ש20% מהקלוריות שבו הן שומן , אז אני אעלה גם באחוזי שומן באופן משמעותי ? תודה מראש לעונים (: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בטח שכן לילד בן 14 יש פחות טסטוסטרון מאשר לילד בן 17 (ילד ממוצע כן לא איזה ג'רביל בן 14 2 מטר 4 ...)
ולשאלה השנייה: לא אתה צריך לצרוך שומן טוב שאותו אפשר למצוא באגוזים שמן זית אבוקדו וכו' ... אז 20% מן התפריט שומן זה טוב אם אני לא טועה היחס המומלץ לעליה במסה נקי זה 1: 3: 5 שומן:חלבון:פחמימות אבל אני לא בטוח תקרא את המאמר של עלייה במסה באתר ... בהצלחה..
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() לגביי השאלה השנייה, השומן התזונתי שאתה אוכל לא קשור למסת השומן בגוף, לסינטזת השומן או לניוד השומן(בגוף). מה שחשוב בסוף היום זה כמה קלוריות אכלת, כמובן שיש קלוריות ויש קלוריות, ויש גם מתי לאכול אותן, אבל כמות השומן בתפריט היא לא הקובעת את העלייה באחוזי השומן. הכוונה בעלייה נקייה כמו שאמרת זה לעלות במשקל תוך כדי שמירה על אחוז שומן נמוך ככל האפשר, לעלות כמה שיותר שריר וכמה שפחות שומן, זאת תעשה ע"י תוספת מתונה של קלוריות לתפריט, בחירה נכונה של מאכלים ותזמון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|