|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() האם בירקות יש קצת פחמימות (ומזה נובע שיש בהם קצת קלוריות)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() לרוב הירקות יש קצת פחמימות (ראה ערך קלורי ופחמימות וgi בערכים התזונתיים פה באתר באזור המאמרים על תזונה)
בקיצור בגלל שהם מעושרים בסיבים תזונתיים (אשר הגוף שלנו לא מסוגל לעכל) , הם בעצם מכילים מעט מאוד קלוריות. ישנם ירקות שעצם תהליך העיכול והלעיסה בעצם מביא ל0 ואפילו למינוס קלוריות של אותו ירק.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
כמו? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אבל, ב בסלרי יש מינוס קלוריות -רק ללעוס לוקח יותר קלוריות ממה שיש בירק עצמו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
רוצה יותר גרוע מאנורקסיה תאכל חסה או כלום כל היום ותרוץ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אומרים שזה טוב למערכת העיכול. אבל אני לא מבין איך זה תורם למערכת העיכול עם זה בלתי ניתן לעיכול.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
אומרים שגם תפוח זה ככה..שהגוף שורף קלוריות כשהוא מעכל אותו וזה יוצא יותר מכמות הקלוריות של התפוח עצמו. אני לא יודע עד כמה זה נכון אבל זה מה ששמעתי. בקיצור,לא להתעסק בקקה,אין קיצורי דרך להרזות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() בקשר לסיבים התזונתיים, מערכת העיכול לא מצליחה לפרק ולעכל אותם וככה לוקח יותר זמן לגוף לפרק את הסיבים ומרגישים מן תחושת שובע והערך הקלורי שלהם הוא אפסי בגלל זה חשוב ליצרוך אותם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() תחושת שובע יש לי גם ככה. אז אני יכול לוותר על הסיבים האלה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() ירקות = המון ויטמנים.(גם)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
למה? כי כאשר אתה אוכל סיבים חוץ מהאפקט שהם "ממלאים" אותך יש להם את האפקט של הורדת GI כאשר אוכלים מוצרים בעלי GI גבוה עם סיבים תזונתיים(בד"כ יהיו מוצרים עם GI נמוך) . דבר שלישי למה כי הם עוזרים לפעולת העיכול ובד"כ דברים סיבים תזונתיים יש הרבה מינרלים וויטמנים ככה שלהתחמק מהם אי אפשר.. ד"א למי ששאל על הירקות והפירות , פירות אין תפוח לא נכלל בתפוח שלם יש כ100 קלוריות בקשר לחסה אני לא יודע אבל ברוקולי וסלרי אני יודע שבוודאות יש "מינוס" קלוריות , זו הגדרה דפוקה תאמת מינוס אבל שיהיה.. תחפשו בגוגל אולי תמצאו עוד ירקות כאלו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע שגם כרוב זה ככה
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע שגם כרוב זה ככה
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() ויטמינים לא חסר לי, תחושת שובע לא חסר לי, ה Gi לא משפיע על כלום. בקיצור לא צריך תסיבים האלה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|