|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כל תרגיל שניסיתי לכתפיים פשוט גורם לי לכאבים אדירים בזמן התרגיל, הייתה לי פעם דלקת באיזור אבל אחרי כמה זמן היא עברה, ועכשיו כשהתחלתי להתאמן בחדר כושר זה חזר בגדול אז החלטתי פשוט לא לאמן כתפיים באופן ישיר. במקומי הייתם ממשיכים להתאמן? כי הרי די בטוח שיהיה לי חוסר פרופורציות בגוף בגלל הקטע הזה. מה שכן אני משתדל לשים דגש חזק על תרגילי חזה שאני יודע שמאמצים קצת את הכתפיים (משום מה זה לא גורם לי לכאבים כמו שתרגילי כתפיים ישירים גורמים). אני עושה דחיקת חזה עם מוט 4 סטים כפול 8 חזרות , דחיקה בשיפוע 30 מעלות 4 כפול 8 ופלייס 4 כפול 8.
מה אפשר לעשות כדי שבכל זאת לא תהיה חוסר פרופורציה? ואל תמליצו לי לנסות לטפל בזה כי כבר הייתי אצל איזה 10 רופאים ועשו לי צילומים והכל אבל לא נתנו לי פיתרון לבעיה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() עדיף להתאמן חלק מאשר לא להתאמן בכלל
אני לא רופא ובנוסף אני לא מכיר אותך אז זה הדבר היחידי שאני יכול להגיד
![]() |
#3 |
|
![]() ניסית לעשות מיליטרי לפי הספר? להכנס מתחת למוט וכו'?
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב את הצד הרפואי אני רוצה לדעת אם מתרגילי חזה כמו שציינתי אפשר להגדיל גם קצת את הכתפיים כדי שלא תהיה חוסר פרופורציה כל כך בולטת?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() לחיצת מוט בעמידה
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ניסיתי לחיצת מוט בישיבה וזה ממש כאב לי..נראה לי שלא יהיה הבדל כזה גדול בין עמידה לישיבה:\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ומה עם משקל נמוך יותר חזרות ?
עם תרוצה לעבוד יותר על הכתפיים אז לא 30 אלה 45 .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר משקל נמוך אבל זה לא יגרה את השריר לגדול וככה בעצם זה לא משיג את המטרה שאני רוצה שהיא להגדיל את הכתפיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שאתה אומר כ-ל תרגיל אתה מתכוון גם לתרגילים מבודדים? נסית לעשות כפיפת כתף, הרחקת כתף, הרחקה אופקית של הכתף? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תרגילים שניסיתי הם לחיצת כתפיים עם מוט וגם עם דאמבלים, פרפר עם דאמבלים (נראה לי שזה מה שהתכוונת להרחקת כתפיים). בפרפר הכאב היה הגדול מכולם עד כדי כך שאפילו עם משקלים ממש קלים היה קשה לי להרחיק את הכתפיים ...לא יודע מה לעשות עם החרא הזה:\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הנדסאי מכונות
חדר כושר: קאנטרי קלאב גלי גיל
|
![]() תפרוש מפיתוח וגף
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה תמשיך להתאמן, תמנע מהכאב בתרגילים שמכאיבים לך ותנסה לעבוד על הכתפיים בתרגילים מבודדים אם אתה מרגיש נוח איתם. יכול להיות שזה צביתה... אורתופד אמר שאין כלום? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
צילומים לא יעזרו פה זה לא בעיה של עצמות
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תנסה אולי לעוד בסמית' תבדוק אם יכאב לך ואם כן תוותר על לחיצות למינהן ותעשה הנפות קדימה + לצדדים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() סמית'? דאמבלים?.. זה מתכונים בטוחים לפריקת כתף
נסה מיליטרי בעמידה עם הקפדה על הטכניקה, כלומר, בלי הייפר-אקסטנשן של הגב התחתון ובשלב האקצנטרי ליצור נעילה של הכתפיים ולהכנס מתחת למוט
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |