|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי לכולם כמו שכולכם יודעים אבא שלי זה שוורצנגר ובגלל שהוא סוס הוא עזר לי לבנות תוכנית חדשה + תפריט ומדד לי נתונים חדשים.
אז ככה נתונים: בן 13 עוד חודש ככה עולה לתורה 1.70 59 קילו היקף יד קר 37.5 ( הייתי 42 חח אבל ירדתי ל40 ועכשיו רק 37.5 בגלל השחיה אני גם שחיין אולימפי חח ^ ) 3% שומן ( כמו ברוס לי חח ! ) תוכנית אימונים: ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ ואז יום אחד מנוחה ושוב.. כל אימון אני מבודד שריר אחר אבל אני עושה את זה לפי השיר ABCD = יום ראשון = חזה וכך הלאה.. תוכנית ממש טובה. תפריט: לפני התפריט אני יגיד לכם איזה תוספים אני לוקח ![]() ![]() VASSIVE NO הכי חדש משהו פצצה עושה לי פאמפ + גוואראנה לפני אימון 4 עושה לי סופר כוח שאני יוכל להיות סופר-חצוצרה! אני משתמש גם בסיריוס מסס גיינר פצצה כל יום 5 כפות הגשה עכשיו תפריט! בוקר: 500ג' ש"ש + ג'ריקן חלב 1% + קופסא קקאו + 2 כפות הגשה סיריוס מסס ביניים: 2 קילו חזה עוף + סיר אורז + גינה שלמה של ירקות צהריים: לול תרנגולות + 4 קילו פסטה + קופסאת טחינה + 2 כפות הגשה סיריוס מסס + חנות ירקות בשביל ויטמינים ביניים: כיכר לחם אחיד מלא קל שלם + 4 קופסאות קוטג' 3% ערב: אקווריום של טונה במים חח ( צריך חלבון ^^ )+ 7 קילו פירה + מלפפון ( כי כמה ירקות אפשר כבר לאכול ? ) + בקבוק שמן זית בשביל שומן איכותי ^ + כף הגשה סיריוס מסס לפני שינה: עוד 4 קופסאות קוטג' + מארז משפחתי של יוגורט 0% מה דעתכם על התפריט?? |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|