|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() עקב מה שקרה לי החלטתי לפתוח היום את הנושא הזה.
היום לאחר חודש וחצי של אימונים סוף סוף החלטתי לעזוב את הלחיצת חזה במכונה, שבה אם הייתי תופס את המקל היותר עליון הייתי עושה יותר מ100 ק"ג (מכונה דפוקה לגמרי, רבע מהטווח תנועה שאפשר לעשות בבנץ'). אז הלכתי לספה, לקחתי ככה 4 פלטות של עשר קילו(כאלה ששמים על המוט W), הרמתי אחת וניסתי לשים אותה על המוט, אחרי שגילתי שהיא לא ניכנסת זרקתי אותה הצידה, ופגעתי לבנאדם אחד ברגל , מגודל אחד חשבתי אני מת ![]() הלכתי לספה ליד כדי לקחת מוט צר כזה, שמתאים לפלטות שלקחתי, בקיצר המוט היה מפוצץ פלטות משני הצדדים, הלכתי לצד אחד והתחלתי להוריד את כל הפלטות ממנו, בסופו של דבר המוט התהפך(כי בצד השני היה משקל גדול), הצד עם הפלטות נפל על הריצפה, והמוט המשיך וכימעט ניפץ את הזכוכית(מזל שהיו רק 2 אנשים במכון והמדריך ייצא לקנות קפה). לבסוף הוצאתי את כל הפלטות מהמוט, ולקחתי אותו לספה. פעם ראשונה שאני עושה את התרגיל,ולא הייתי בטוח כמה אני יכול לעשות, לקחתי ושמתי 20 ק"ג בכל צד, הייתי בכל-כך בעצבים ולא עשיתי לא חימום ולא כלום. עשיתי חזרה אחת עקומה לגמרי(לא תפסתי טוב תמוט), ורעדתי כמו חולה פרקינסון שעובר עינויים. חזרה שנייה עשיתי עד לחצי ופתאום אני מגלה המוט יושב על הצוואר שלי, והבנאדם שליד מציל אותי מחנק. עכשיו בכלל הייתי אדום, מעצבים ומה50 ק"ג שישבו לי על הצוואר. אותו בנאדם נחמד הסכים ליהיות לי ספוטר, שמתי 15 ק"ג כל צד, תפסתי טוב תמוט, סט ראשון עשיתי 8 סט שני 6-7 סט שלישי 5-6, הרגשתי כזה נוב ח.... אחרי שעשיתי תשלוש סטים החלטתי שהספיק לי להיום והלכתי הביתה. סתם שיתוף של החוויה המפגרת שעברתי. דרך אגב: מישהו מכם יודע כמה שוקל מוט ללחיצת חזה(לא הזה ששמים עליו פלטות של ליברות/פאונדים, אחד כזה צר ששמים עליו משקולות של קילו, שמתאימות גם למוט W). נערך לאחרונה על ידי xdrunkshadow, 20-08-08 בשעה 21:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מפקח ראשי
|
![]() הוא שוקל באזור ה-10 קילו אם מדובר במוט הצר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ^ בסדר, אז יש לי רק rm1 איזה 55 באסה.
![]() ואם אפשר בבקשה להעביר את הנושא לפורום דיבורים כללי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
משתמש פעיל
|
![]() כל הסיפור הזה ולא הבנתי איזה תרגיל אתה מדבר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() איפה החלק המצחיק? מהסיפור הבנתי שכמעט הרגת את עצמך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחח
לחיצת חזה אבל פותח הפוסט יצאתה קצת דביל עם הסיפור הזה. אתה לא עובד עם תוכנית או משהו? איך אתה בא עושה 3 סטים והולך הביתה?!
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: שרירים גדולים,לא שחיף....
|
![]() חחח זה קרה היום לילד מהמכון שלי.
אתה מתאמן באפק???בקאנטרי קלאב?? חבר של תמיר???!!!
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אפק זה כאילו שם של מקום? לא מתאמן בקאנטרי קלאב, ושום חבר שקוראים לו תמיר.
לshimonaz כן אני עובד עם תוכנית, אבל התעצבנתי בגלל מה שקרה, גם ככה באו אורחים, אז בכל מקרה החלטתי לחזור הביתה. תספרו גם אתם סיפורים מצחיקים שקרו לכם. נערך לאחרונה על ידי xdrunkshadow, 20-08-08 בשעה 22:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובקשר למוט הצר, אצלנו הוא שוקל 12, איתו אני הכי אוהב לעבוד.... יש לנו מוט אולימפי תוצרת סין:d שאלתי את המדריכה כמה הוא שוקל והיא אומרת לי 17.5 ואני מתווכח איתה שזה אולימפי והוא 20 עד שהיא אמרה שהוא תוצרת סין חחח
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
כללי:: אמיר
עוסק ב:: לימודים בתיכון
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]()
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() smite זה טוב
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)