|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי, שנה וחודש אחורה, הייתי שמן ורפוי, עבדתי 3 חודשים על חיטוב, 3 על סיבולת וספרינטים
אחריי זה התחזקתי, ולפני חצי שנה התחלתי מאסה. תוצאות:יש מאסה, מה כן, חזה בקושי קיבל, רגליים שוות פחות או יותר (הבדל של ס"מ 1.5 בהיקף), טרפזים סימטרים וגדולים אבל לא מפלצתיים, כתף סקסית ופרופורציונאלית yey, כנפיים טיפה קטנות אבל סימטריות. יד אחורית, אוי אוי אוי, אי פרופורציה רצינית, בגלל שפעם הייתי מתאמן בהנפה למרחק, נוצר לי גוש של שריר ביד ימין ובכתף(שם זה דווקא התאזן), ולעומת זאת יד שמאל פרופורציונאלית עם היד הקדמית השמאלית, והיד הקדמית הימנית ממש קטנה... ובזמן האחרון אני התאהבתי יותר בפאואר ליפטינג, אז אני צריך תוכנית שתסייע לי לשמור על השרירים האחרים עם פרופורציות, דגש על הגדלת החזה, ותוכנית מסויימת בשביל הידיים שתאזן אותם... חשוב להדגיש שאני לא רוצה להיות יותר מידי גדול, כל מה שאני רוצה, להיות שרירי פה ושם, וחזק... אז חשבתי על לעשות לכל שריר כמו הכתף רגליים וגב בכל תרגיל 2-3 סטים של 18 חזרות ככה, (ו-2 סטים עם 4 חזרות לרגליים בנוסף). יד קדמית וחזה: לשמור על תוכנית של מאסה, בחזה להוסיף כל שבוע rm1. לעומת זאת יד אחורית, אין לי שמץ של מושג מה לעשות... רצוי לציין שכמעט אין הבדלי כוחות בין השניים, אבל פעם היה... ואל תאמרו לי להשאיר את זה ככה ועם הזמן זה יהיה סימטרי, כי דבר ראשון זה יהיה הרבה זמן, ודבר שני, אני לא רוצה כל כך הרבה מאסה... והעדכון: הגעתי ל93 קילו בלחיצת חזה rm1, על משקל של 83, גיל 15.5, אני מקווה להמשיך להשתפר, ואוליי להגיע בשנה הקרובה ל130, הצעות? [סיכום: לאזן יד אחורית, להגדיל ולחזק חזה, להגדיל יד קדמית, ולא לאבד מאסה משאר הגוף] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הצילו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הצעה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא ללכת למאמן בחדר כושר שלך ולשאול אותו מה לעשות
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|