|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תגידו... לעבוד על בטן זה חשוב? הרי בטן זה לא שריר שגודל נכון? (תקנו אותי אם אני טועה) אלא רק מתחזק...
אז עם אני בחיטוב ואני יעבוד על בטן זה לא מה שיקדים לי את "הניצוצות" של הקוביות בבטן נכון? הכוונה שלראות את הקוביות זה רק עניין של אחוזי שומן... נכון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() נכון חחח
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בטן זה שריר והוא כן גודל אם הצורה שלו היא שונה אבל הוא גודל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו בכלל עובד על בטן פה ??!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() תשמע אם אתה עושה תרגילים מורכבים כמו דדליפט וסקאווט לפי דעתי מיותר לעבוד בטן אולי אולי פעם ב... בשביל הכיף או פעם בשבוע כמה סטים
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תעבוד תאמין לי שזה חשוב ע"מ לשמור על הגב והיציבות , בגדול אני יכול להגיד לך שלא סתם זה נמצא שם ויש סיבה לכך שזה שם אז נצל את זה ותשקיע.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: איש המאסל
עוסק ב:: לספור כבשים
חדר כושר: גולד ג'ים
|
![]() עד לפני שעבדתי בטן ובכללי עד לפני שהתאמנתי הייתי חולם על קוביות עד שהתחלתי להתאמן עם משקולות על בטן גדלה לי שם המסה ועשיתי מן חיטוב קצר כזה בלי לדעת על חלבונים וכל זה.. סתם רצתי בהליכון והרעבתי את עצמי. וראיתי תוצאות.. בקיצור כל מה שאמרת דיי נכון..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() עבודה על בטן די חשובה למרות שבתרגילים במורכבים כמו דד ליפט וסקוואט הבטן עובד טוב מאוד, אבל בכל מקרה עדיף לעבוד על בטן פעמיים שלוש בשבוע..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לא עובד על בטן אני 9-10 אחוז שומן ואין לי בכלל ריבועים וזה לא ממש מפריע לי
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: מתאמן לאורח חיים בריא ומוצק
עוסק ב:: מאמן בהולמס פלייס
|
![]() תעבוד פעמיים בשבוע על בטן שלוש סטים כל פעם זה שטויות ואתה תתרגל לזה וכשהתוצאות יהיו ממש טובות תהפוך את זה לפעם בשבוע,צריך לעבוד על הבטן נכון שזה הרבה תלוי באחוזי שומן אבל התרגילים יותר מבליטים אותה וזה חשוב.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() חשוב, לא מזניחים אף שריר.
שים לב רק שאתה לא מבזבז ומשקיע יותר מדי זמן בעבודה על בטן: 6-7 סטים בשבוע יספיקו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אם חשוב לעבוד? כן
אם צריך לתת תרגילים 'אקסטרניים'? לא... מספיקים לי המורכבים אין לי כוח לבטן
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קח את זה כעובדה שרירי השלד של הגוף בנויים אותו דבר כלומר שלוקח להם אותה כמות זמן להתאושש ואותם סיכויים לגדול... אהה ודרך אגב האימונים לא אמורים ליהיות שונים בין חיטוב למאסה, ההבדלים אמורים ליהיות רק בתזונה...
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() אל תזניח אף שריר אף פעם ולא בהכרח מטעמי אסתטיקה
|
![]() |
![]() |
![]() |