|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() עובד פעמיים בשבוע לפי תוכנית אימון Ab
1. דחיקה בשיפוע רגיל 4 סטים 2. לחיצת חזה עם משקולות, 3 סטים 3. הצלבת כבלים , 3 סטים 4. מקבילים 2 סטים סה"כ 12 סטים ואני מרגיע פאמפ עצבני. מה אתם אומרים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
הושעה
|
![]() חביב ביותר. רק אני לא מבין מה זה הצורה A הזאת. לדעתי תדחף איפשהו לחיצת חזה בשיפוע חיובי.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תיקנתי את ההודעה ליותר ברורה..
בכל זאת אתם אומרים אימון טוב, נכון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קודם כל בab הייתי מוריד ל8-9 סטים בחזה...
דבר שני פאמפ לא אומר כלום, זה שאתה מרגיש פאמפ לא בהכרח אומר שתגדל טוב, יכול להיות במ6 סטים תגדל יותר. דבר שלישי, אתת הלחיצת חזה במשקולות(התרגיל השני) הייתי מחליף בלחיצת חזה במשקולות ב35 מעלות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כמו שאיתן אמר פה מעליי, לך על פחות סטים. אל תדאג - אם אתה מתאמן נכון, אתה תגיע לפאמפ (שוב, זו לא אינדיקציה לגדילה), וכמובן גם תגדל.
המלצה חמה ואישית שלי היא ללחוץ חזה שטוח ועליון, בהחלטה כזו: או שהשטוח יהיה עם דאמבלים והעליון מוט, או להיפך. לך על 3-4 סטים לכל אחד מהתרגילים שציינתי. אני מאוד אוהב לעבוד ככה, למרות שדווקא רק לא מזמן התחלתי כך. אם תרגיש שמיצית את הכוח ונתת אימון טוב לחזה, לא חייב להוסיף תרגיל (שזה אומר גם סטים) עוד נקודה - לגון מידי פעם בתרגילים. בהצלחה
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה שאני עובד על חזה עליון תמיד נהיה לי כאבים בכתף.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|