|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה מראש לעוזרים, קראתי כמה מאמרים בנושא באתרכם העפתי מבט על התפריטים
וניסית לנסח את התפריט בצורה שתתאים לי פחות או יותר. הייתי רוצה לדעת אם משהו: חסר\נתון לשיפור\לא מומלץ. קודם כל אני שוקל 56.80 שזה לא טוב לגובה שלי שהוא 182 בערך גיל 16 ארוחה I: בוקר, דגנים מלאים +350-400 מ"ל חלב (אין כיוון בקשר לאחוז שומן) עגבנייה. ארוחה Ii: 2 פרוסות לחם חיטה מלאה (=כריך) קוטג' חצי אחוז כדור גבינה עמק ביס 5% (20 גרם) ...כעבור שעתיים אותה ארוחה שוב. ארוחה Iii: 2 כוסות אורז מלא + עדשים 200 גרם עופות דלי שומן סלט ירקות ללא שמן – עגבנייה מלפפון בצל... ארוחה Iv: 2 ביצים כל הביצה חלבון חלמון... חצי קופסת קוטג' חצי אחוז 2 פרוסות לחם חיטה מלאה ארוחה V: טונה במים 130 גרם שלושה רבעי כוס אורז מלא עם עדשים לפני אימון אני אוכל בננה... אחרי אימון שייק חלבונים 30-40 גרם חלבון נטו. האם אחרי שאני מספק לעצמי תפריט כזה אני יצטרך להעזר בתוסף תזונה או שעדיף לי להוסיף לתפריט או להפחית ממנו\לשנות +תוסף תזונה אני מקווה שיהיה לכם עצבים לענות לי, תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() תוסיף פחמימה זמינה לאחר האימון זאת אומרת פחמימה עם Gi גבוה תמרים סוכר ענבים ואפילו בננה הולך למרות שהgi שלה לא כל כך גבוה, תחשב ערכים של התפריט.
|
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() עשיתי את המחשבון הזה יצא שאני צורך כ-1600 קל' בלי מאמץ...
לא יודע אם זה קשור אבל איך אני יודע כמה פחמימות אני צורך ביום? אני יכול להכניס סוכר ענבים לשייק? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() מחשב לפי כמות האוכל והערכים של האוכל.
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|