|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() השאלה מיועדת לחבר, שצופה בפורום.
אבל גם המידע יכל לעזור לי גם :*) מה העקרונות של הדיאטה Psmf כמה המינימום גרם פחמימה שצריך?...(מחשבים את הירקות גם כפחמימות בדיאטה הזאת?.) חלבון הבנתי שצורכים 2-3 גרם כפול משקל הגוף.. בתוכנית הזאת האם צריך לעשות אירובי?..אינטנסיבי כמו בחיטוב רגיל או שאין צורך?.. בימי העמסה כמה גרם פחמימה צורכים כפול משקל הגוף?.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() המינימום בימים רגילים הוא 50 גרם פחממות
והמקסימום הוא 100 גרם . (כן בעיקר כדאי לאכול ירקות משום שיש בהם סיבים ומינרלים שתורמים לך הרבה) חלבון זה 2/3 X משקל גוף רזה אין צורך באירובי אינטנסיבי משהו סביר לא לקרוע את עצמך כי גם ככה תהיה תשוש וחלש בימי העמסה צריך 10-12 גרם פחמימות פר קילוגרם גוף רזה
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כמה שפחות פחמימה. יוצא בערך 50 מהסלט שתאכל.
חלבון פי 2 או 3 איך שנוח לך. וחוץ מי זה כלום, בנוסף לא הייתי ממליץ על אירובי כי גם ככה יהיה לך גירעון קלורי מאד גדול. העמסה אתה יכול לעשות פעם בשבוע כאשר אתה עושה 14-16 גרם פחמימה לכול קילו מסה רזה.
![]() |
#4 |
|
![]() הנוסחא של משקל גוף רזה היא : (בתנאי שידוע אחזו השומן)
משקל הגוף X אחוז שומן ________________ 100 לדוגמא: 80 ק''ג X חמש עשרה % _________________ 100 יוצא 12 ואז מחסרים את ה 12 ק''ג מ 80 ק''ג ויוצא 62 ק''ג שזה משקל הגוף הרזה ומשקל השומן שיש לך בגוף הוא 12 ולפי זה אתה גם יכול לחשב את כמות הקלוריות הרצויות : משקל הגוף הרזה X 31 / 35 כאשר 31 הם בעלי חילוף חומרים איטי ו35 הם בעלי חילוף חומרים גבוהה יש אפשרות בתוצאת ביניים נגיד 33 ככה מחשבים כמות קלוריות ממוצעת שהגוף צורך ( לא כולל את ההוצאות היום יומיות) אז צריך להתחשב בכך ואז עושים : משקל גוף שמן X 68 קלוריות = כמות הקלוריות שאתה צריך לקצץ בכדי לרדת באחוז השומן
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תודה פינגוין הסביר לי גם..
תודה רבה חברה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר גם ליצרוך מתחת ל50 גרם פחמימה.
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() בבקשה אם אתם לא בטוחים, אל תגידו.
בpsmf אין מינימום של פחממות. השאיפה היא ל0
![]() |
#9 |
|
![]() 0 ?
זה לא אנושי
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() השאיפה ל0 היא המטרה, אבל זה לא אומר שאתה תצליח להגיע ל0.
אם אני מגיע ל10-15 גרם פחמימות ליום, זה אפשרי גם פחות.
![]() |
#11 |
|
![]() על מה אתם מדברים איזה 50 גרם פחמימות ?
זה לא Carb Cycling... כמוש אמרו שואפים לאפס... אני לא עובר את ה-20-25 אם אני לא טועה. ואין אפשרות ל-0 כאילו יש אבל זה אשכרה לטחון כל היום חזה עוף וטונה בלי ירקות בלי כלום גם בלי אבקת חלבון :]. יש פחמימות קטנות שבאות מהחלבונים שאוכלים במשך היום וחלק מקצת ירקות... לא קל אבל לדעתי שווה את זה. אם אתה רוצה באמת יותר עזרה לדעתי גש לפינגווין אחי לפחות עזר לי מאוד...
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|