|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() רק עשו טובה תענו ברצינות בלי צחוקים וכאלה תענו ראסמי
אני ספורטי:כן\לא זכר\נקבה תדרגו תתשובה בין מסכים מאוד מסכים לא מסכים ביכלל לא מסכים) 1)אני בחור נאה 2)אני מרושל 3)אני אוהב להראות מסודר ונקי 4)אני אדם ישר 5)אני אדפ בעל מצפון 6)אני אדם שמח 7)יש לי שליטה עצמית רבה 8)אני לא שמן ולא רזה 9)אני פופולרי בין הבנים 10)אני פופולרי בין הבנות 11)אני אדם לא כולכך טוב 12)אני אדם חברותי 13) אני אדם רגוע 14)אני אדם די הגון 15) קשה להיתחבר איתי 16)חברי אינם בוטחים בי |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() 1)אני בחור נאה מסכים
2)אני מרושל לא מסכים בכלל 3)אני אוהב להראות מסודר ונקי מסכים מאוד 4)אני אדם ישר מסכים 5)אני אדם בעל מצפון מסכים 6)אני אדם שמח מסכים 7)יש לי שליטה עצמית רבה מסכים 8)אני לא שמן ולא רזה מסכים 9)אני פופולרי בין הבנים מסכים 10)אני פופולרי בין הבנות מסכים 11)אני אדם לא כולכך טוב לא מסכים 12)אני אדם חברותי מסכים 13) אני אדם רגוע לא מסכים 14)אני אדם די הגון מסכים 15) קשה להיתחבר איתי לא מסכים 16)חברי אינם בוטחים בי לא מסכים בכלל
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() 1)אני בחור נאה - לא מסכים(מדובר במראה נכון?)
2)אני מרושל - בכלל לא מסכים 3)אני אוהב להראות מסודר ונקי - מסכים מאוד 4)אני אדם ישר - מסכים מאוד 5)אני אדפ בעל מצפון -מסכים 6)אני אדם שמח מסכים מאוד 7)יש לי שליטה עצמית רבה - מסכים מאוד 8)אני לא שמן ולא רזה - תלוי אם אני במסה או חיטוב :] חחח סתם, לרוב אני מסכים 9)אני פופולרי בין הבנים -מסכים 10)אני פופולרי בין הבנות - מסכים 11)אני אדם לא כולכך טוב - לא מסכים בכלל 12)אני אדם חברותי - מסכים 13) אני אדם רגוע - מסכים 14)אני אדם די הגון -מסכים מאוד 15) קשה להיתחבר איתי -לא מסכים 16)חברי אינם בוטחים בי -לא מסכים בכלל הכי אמיתי.
![]() |
#4 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
זה רק נדמה לי או שהמילה "מסכים" פתאום לא נשמעת לי כל כך הגיונית בתור מילה? :O
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne
|
![]() )אני בחור נאה - מסכים מאוד
2)אני מרושל - לא מסכים בכלל 3)אני אוהב להראות מסודר ונקי - מסכים מאוד 4)אני אדם ישר - מסכים 5)אני אדם בעל מצפון - לא מסכים 6)אני אדם שמח - מסכים מאוד 7)יש לי שליטה עצמית רבה - לא מסכים 8)אני לא שמן ולא רזה - לא מסכים 9)אני פופולרי בין הבנים - מסכים מאוד ![]() 10)אני פופולרי בין הבנות - מסכים מאוד 11)אני אדם לא כולכך טוב - מסכים 12)אני אדם חברותי - מסכים מאוד 13) אני אדם רגוע - לא מסכים 14)אני אדם די הגון - מסכים 15) קשה להיתחבר איתי - לא מסכים בכלל . 16)חברי אינם בוטחים בי - לא מסכים בכלל |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
הושעה
|
![]() אני בחור נאה - מסכים
אני מרושל - מסכים אני אוהב להראות מסודר ונקי - מסכים מאד אני אדם ישר - מסכים מאד אני אדם בעל מצפון - מסכים מאד אני אדם שמח - מסכים יש לי שליטה עצמית רבה - מסכים מאד אני לא שמן ולא רזה - מסכים מאד אני פופולארי בין הבנים - מסכים אני פופולארי בין הבנות - לא מסכים אני אדם לא כל כך טוב - לא מסכים אני אדם חברותי - לא מסכים אני אדם רגוע - לא מסכים אני אדם די הגון - מסכים מאד קשה להתחבר איתי - לא מסכים בכלל חברי אינם בוטחים בי - מסכים מאד
![]() |
#9 | ||
|
![]() ציטוט:
אשכרה חשבתי שהילד הזה עשה הונאה וגרם לכולנו לכתוב שגיאות והלכתי למילון לבדוק!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() :):):):) שרוט.
אנטון מה זה חברים שלך לא בוטחים בך בכלל?:\ איך קורה דבר כזה? אגב בן, הגון זה בן אדם שלא משקר ונוהג להגיד אמת
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זהו זה מה יש |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() הגון וישר זה לא אותו הדבר?
![]() |
#14 | ||
|
![]() ציטוט:
אולי הגון בתור אחד שלא מרביץ לחלשים? או הגון בתור אחד שנותן לעשיר ולעני אותו סכום כסף? :S
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() זה בפסיכולוגיה ינו יש מצב שפה הוא חושב אחרת ופה אחרת לא משנה קיצר חח
תודה לכולם אני צריך עוד איזה 10 איש אם אפשר(: |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() לפי מה אתם עונים ?
כל אחד פה מכיר אותו אישית ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() זה אמור להיות עליך!!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אפשר לשאול בישביל מה אתה צריך? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() 1)אני בחור נאה-מסכים מאוד2)אני מרושל-מסכים3)אני אוהב להראות מסודר ונקי-מסכים מאוד4)אני אדם ישר-מסכים5)אני אדפ בעל מצפון-מסכים6)אני אדם שמח-מסכים7)יש לי שליטה עצמית רבה-מסכים מאוד8)אני לא שמן ולא רזה-מסכים9)אני פופולרי בין הבנים-מסכים10)אני פופולרי בין הבנות-מסכים 11)אני אדם לא כולכך טוב-לא מסכים12)אני אדם חברותי-מסכים13) אני אדם רגוע-לא מסכים14)אני אדם די הגון-מסכים15) קשה להיתחבר איתי-בכלל לא מסכים16)חברי אינם בוטחים בי-בכלל לא מסכים
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|