|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אין כסף לתרופות, ללשכות השרים דווקא יש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3538611,00.html כוס עמק אני אמור להתגיס החודש ממש אין לי מוטבציה בשביל מי להתגיס בשביל החרא שיושב בממשלה שדואג רק לתחת שלו
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() + 1
בשביל מי להיתגייס, ולמה החיילים שלנו נהרגים ? בשביל מי ובשביל מה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתם לא מתגייסים בשביל מי שיושב בראש, אתם מתגייסים למען הארץ שעליה אתם יושבים ושעליה הסבא והסבתא שלכם נלחמו ועל החלום שהחזיק בחיים את הסבא והסבתא שלכם.
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני בטוח שהחלום שלהם לא היה לחיות בעוני שהממלשה לא נותנת תקציב נורמאלי לתרופות/ או פנסיה שאפשר לחיות ממנה אתה רואה אנשים ניצולי שואה חיים בחדר מטר על מטר לא יכולים לזוז בזמן שהראש הממשלה וכול חברי הכנסת נוסעים על מכוניות ששוות אלפי מאות שקלים טסים על מסוקים מבזבזים דלק סתם כול יום שומעים על שחיטות חדשה נשיא שהוא אנס אחי המדינה הזו לא החלום שלהם ויש עוד הרבה דוגמאות
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() אם אתם לא רוצים אל תתגייסו. אחרי כל דבר קטן שקורה במדינה צריך לשמוע תתלונות ותבכי שלכם.
ציטוט:
ולא כל השרים וכל הממשלה מושחטים וחראות, חלקם המועט! עכשיו תגיד "לא נכון כולם בלהלהלהה" אז לא, זה רק חלקם המועט, היו כמה מקרים ובגללם אנשים טיפשים מאשימים את כל הממשלה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חרא של מדינה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() כבר מזמן ידוע שהמדינה הזאת מנוהלת בקומבינות... מצטער שזה התנפץ לך בפנים רק עכשיו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל הזמן יש מלחמה באיו"ש ברצועה אז מה אתה מבלבל ת'מח?! עלק אין מלחמה, חיסול מחבלים שבדרך לבצע פיגוע זה לא מלחמה? חיפוש מעבדות נפץ שישמשו לפוצץ את חברים שלך בקניון זה לא מלחמה? אז מה אתה מקשקש... ומי שחושב שהוא מתגייס כדי לשמור על השרים, אז עדיף שלא ילך לקרבי כי הוא כנראה לא מבין את המשמעות של המדינה הזו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() עוד מאט חותכים לנו תגולן, ואלה מדברים לי פה על כספים
![]() |
#12 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() על הזין שלי, מי הממשלה המזדיינת הזו, על הזין שלי הכל
אני ישרת בקרבי ואני ידע כל יום שאני שומר על המשפחה שלי ועל כל מי שקרוב לי אני לא צריך לחשוב על הממשלה הבת :):):):) שלנו, הלוואי יגאל אמיר יוריד גם את אולמרט כמו גם את רבין הבן :):):):):):) זכרונו לא לברכה, שעכשיו "דורשים" מאיתנו את מה שהבטיח רבין על הזין שלי כולם, אני לא עושה אתזה בשביל הממשלה .
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() מפגר!!!!!
אני לא הולך להתגייס בישביל אולמרט אני הולך שבישביל שלאחים ולילדים שלך ושלי יהיה מקום ליהות בו. אני מוכן למות בישביל שהדורות שלנו (יהודים) יחייו פה בארץ ישראל, לא אכפת לי מהמדינה, אכפת לי מהיודים. (טוב גם מהמדינה) Xd יוסי הפתעתה אותי לטובה, באמת לא פגשתי מישהו ששונא את רבין, עכשיו יש לי שותף ![]() כוס אמק שמאלנים תמותו חארות
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() ערוך............ אין לי כוח לויכוחים
![]() |
#15 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אף אחד לא אמר שהמדינה משולמת
אבל להתבייש..... דווקא שבוע לפני יום העצמאות יש הרבה במה להתגאות אין עוד תנועה לאומית שתוך 50 שנה מהקמתה הצליחה להגיע למטרה שלה (הקמת מדינה) ואין עוד הרבה מדינות שהצליחו תוך 60 שנה להגיע למה שישראל הגיעה. (תקדים בקנה מידה בין לאומי) אז נכון שיש עוד הרבה מה לעשות ויש גם הרבה מה לשנות אבל זה יהיה רק אם כל אחד ידאג לקום ולשנות (לא מספיק לכתוב את זה פה) אבל מה שכן אפשר להתבייש זה על שנאת החינם שיש בארץ (ואני מדבר קודם כל על שנאה בתוכנו ולווא דווקא כלפי אחרים. ) ביום העצמאות ה 60 לא תזיק לנו קצת אהבת חינם. זה לא אומר שאתם צריכים להסכים אחד עם השני או להסכים עם כל ראש ממשלה או מישהו אחר אבל בהחלט לא צריך לצאת בביטויים שעדיף שלא נחזור עליהם פה ותחשבו על זה |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() כוסעומו המדינה הזאת אבל זה מה יש והמצב בעולם הוא גם לא הכי מזהיר...
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ותמיד חשבתי שהוא היה בנדם טוב כי על זה גדלתי אבל אחרי המשחק שאוהדי בית"ר שרקו בוז לרבין הבנתי באמת מי הוא היה חחח והוא לא היה בנדם טוב
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
כללי:: אני שמנמן מגניב
עוסק ב:: להתבטל
חדר כושר: בולבול
|
![]() אני לא מבין למה אנשים גרים פה בכלל איכס אני נגעל מלחשוב על המדינה הזאת רק מחכה שיהיה לי 18 כדי לעוף מפה איכס פשוט מדינה מסריחה משנולדתי אני מת לעוף מפה
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|