|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() בקופסאת קוטג' 1/2% יש בסביבות ה-30 גרם חלבון לגביע וב- 5/3% יש רק 25, במה זה קשור בדיוק?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני מקווה ששאלת את זה בצחוק אם לו אתה לא חכם במיוחד ...
בגביע קוטג יש 250 גרם ב5% שומן יש 12.5 גרם שומן לגביע וב1/2 % יש 1.5 גרם שומן לגביע.. זאת אומרת יש הבדל של בערך 11 גרם בין שניהם, חלק מהמשקל הזה ממלא חלבון נוסף על חשבון השומן.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רק קצת.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|