|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום רב! אני חדש פה ונכנסתי לכאן בשביל בעקרון לשאול רק שאלה אחת, שבטח שואלים כאן מעט פעמים.
לפני שאני אשאל את השאלה אני רק מבקש שאם מישהו עונה לי אני אשמח אם הוא יציין שהוא מדבר מתוך נסיון אישי או מתוך ידע מקצועי, רק בשביל שאני אדע, שניהם יתקבלו בברכה ![]() אני בן 23, שוקל 77 ק"ג עם גובה של 188 ס"מ. לאחרונה התחלתי להתאמן במכון כושר והתחלתי לראות שתרגילי המשקולות מנפחים אותי יותר ממה שהייתי רוצה. הגב שלי התרחב, הידיים התעבו ואני נראה פשוט גדול, משהו שדווקא אני מנסה להימנע ממנו. בעקרון אני רוצה להיות רזה ומחוטב, מחוטב אני מתכוון למסת שרירים בריאה ומעוצבת אבל בלי מראה נפוח וגדול. כך שהשאלה שלי מתחלקת לשתיים : 1. איך אני בונה את הגוף ומעצב שרירים בלי לנפתח אותם, אלא להפוך אותם ליותר ארוכים ודקים? האם הפתרון היחיד הוא רק שחייה? (יש לציין שניסיתי את השיטה של פחות משקל ויותר חזרות, ועדיין הרגשתי שנשאר אותו האפקט) 2. איך אני גורם למסת השרירים שהצטברה עלי קצת לרדת ול"התעדן", בלי להזניח את השרירים ולקבל מראה נפול ורך? אני יודע שבדר"כ שואלים כאן שאלות יותר כמו איך מגדילים מסת שריר אבל אני בטוח שיש כאן אנשים שמתוך הניסון שלהם בתחום יוכלו לעזור לי בעניין ![]() תודה מראש לעוזרים! |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|