|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אוקיי אני ארשום פה כמה דברים מומלצים שאפשר ורצוי להתבסס עליהם
![]() פריכיות אורז, קינואה, אורז מלא, ממליגות למיניהם, מצות מלאות, תפוחי-אדמה,בטטות להלן שני מתכונים מצורפים- 1)לביבות מצה - יוצרים עיסה מ10 מצות קלות, 2 ביצים - והופה לתנור על חום 180 מעלות במצב גריל 2) לביבות תירס - 1 כוס קמח תירס דק 2 כפיות אבקת אפייה 1 כפית מלח 1 כוס קמח תירס גס 1/4 בצל ירוק קצוץ 1 ביצה טרופה תרסיס שמן 1. מערבבים בקערה את הקמח תירס דק, אבקת האפייה, המלח, קמח התירס והבצל הירוק. 2. בקערה נפרדת מערבבים את הביצה עם (חלמונים חלבונים מופרדים) ומוסיפים לתערובת הקמח, בהדרגה ותוך כדי ערבוב, שלא ייווצרו גושים. משאירים את התערובת בצד למשך חצי שעה. 3.מטגנים עד שהחטיפים מזהיבים מכל הצדדים. מוציאים ומניחים על נייר סופג. מגישים חם. מי שרוצה מוזמן להוסיף מתכונים \ מקורות פחמימה יעילים.. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|