|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אני כותב את התוכנית בלי התרגילים רק איך שהיא מחולקת:
יום ראשון: חזה + יד קידמית + אמות יום שני: גב + יד אחורית + בטן יום שלישי: רגליים + כתפיים + שכמות נ.ב: דרך אגב התאומים אצלי באים עם הרגליים... מה אומרים? אשמח לתגובות לילה טוב חבר'ה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אין בעיה, רק תקבע תור אצל האורטופד ואצל רופא משפחה גם
אל תתאמן 5 פעמים בשבוע - ובטח ובטח שלא יותר מ5 פעמים בשבוע, כי לא רק שלא תגדל, אתה תכנס לאימון יתר וזה יעשה אותך פגיעה במערכת חיסונית+עייף=חלש=פגיע=מחלות לא עלינו השריר גודל רק במנוחה וכמו שזה נראה מנוחה יש לך בשבוע רק בין הסטים חחח קודם כל לא משנה מה המטרה שלך באימונים - זה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר מדי יהיה לך קשה להתאמן על יד אחורית אחרי שאתה מתאמן יום לפני על חזה - יד אחורית פועלת הרבה באימוני חזה אותו דבר יד קדמית אחרי אימון גב דבר שני תוותר על האמות אתה לא צריך להתאמן על האמות זה בזבוז זמן תפרט קצת על עצמך ומה המטרות ואני בטוח שמישהו פה ישמח לתת לך תוכנית בהתאם לדרישות ולמצבך |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
יש לו מספיק מנוחה..! לדוגמא הוא אימן חזה ביום ראשון, יש לו לנוח עד יום חמישי.... על מה אתה מדבר בכלל.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() עדיף לעשות Abc4-5 ותנצל את התוכנית יותר (במידה והתזונה נכונה)
את האימון C הייתי מכניס בין הa-b |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל בדוגרי באמת לא כל כך כדאי לעבור את ה5 פעמים בשבוע,סתם תופס את כל הזמן.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
ובבקשה תעיף את האמות אתה סתם תקבל דלקת מנסיון..ועוד ביחד עם אימון יד קדמית מה גם בכל אימון יד אחורית עובדת..הייתי מציע לך לעביר אימון כתפיים עם גב ורגלים באמצע ככה יש מנוחה לכל שריר כמו שצריך.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() ציטוט:
אני כמוך ועושה ככה: שבוע 1: abcxabx שבוע 2: abcxacx וכך הלאה, כי אני בספק שהתאוששות שרירים שלך מהירה כל כך אני עם ABC ועושה ככה וזה אחלה בינתיים, גם אני שהתחלתי תתוכנית חשבתי לעשות כמוך אבל התייעצתי עם אנשים והרבה הציעו לי לעשות ככה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לא עדיף לעשות יד אחורים עם חזה ויד קידמית עם גב ?
הריי שהידיים יעבדו באותו אימון גם ככה עם השריר הגדול וככה תהיה להם מנוחה עד לאימון הבא והחלקים האלה לא יהיו מעורבים בשום פעילות ויוכלו לנוח |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ולכול אלה שעזרו ונתנו דעות, הרבה אומרים לי שזה לא משהו ולא צריך ביכלל לעבוד על אמות... אז מה בנוגע לתוכנית הזאת שעד עכשיו במשך שנתיים הייתי עובד איתה שזה חמישה פעמיים בשבוע... A: בטן + חזה + יד קידמית B: רגליים + כתפיים + שכמות C: מנוחה D: גב + יד אחורית E: בטן + חזה + יד קידמית F: רגליים + כתפיים + שכמות G: מנוחה איך זה נישמע? איך אמות ואין חרטות וזה חמישה פעמיים בשבוע? אשמח לתיקונים ודעות, תודה...!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() axbxcxx ולא יותר מי זה תאמין לי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני לא מיתאמן יומיים אח שלי... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה רק מחכה שהאימונים יגיעו במקום ללכת אליהם בכוח וככה גם יש לך זמן לדברים אחרים לא רק לבודיבילדינג |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
A: בטן + חזה + יד קידמית B: רגליים + תאומים C: מנוחה D: E: בטן + חזה + יד קידמית F: רגליים + תאומים G: מנוחה איך אני יכול להוסיף את שאר החלקים בגוף? ואני רוצה גם לתת פוש יותר לידיים ולכתפיים... גב לא מעניין אותי ממש... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |