|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() צהריים טובים ושבת שלום לכולם, עברתי מ ab לabc והנה התוכנית שלי:
כללים בסיסים- חימום קל של 7.30-10 דקות. זמני מנוחה בין סט לסט- 1-1.5 דקות. משך כל אימון לא יעלה על שעה וחצי. תוכנית אימונים זו מתאימה ל 3 ימים בשבוע. יום שלישי: A: חזה + רגליים חזה: לחיצת חזה כנגד מוט שטוח 4X6 משקל: ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ לחיצת חזה כנגד מוט בזווית 3X8 + 8 סט אחד אחרון של דרופ סט משקל: ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ פלייס בזווית 3X12 משקל: ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ לחיצת חזה במשקולות בזווית שלילית 4X8 משקל: ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ רגליים: סקוואט חופשי 3X8 משקל: ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ לאנג'ים= מכרעיים (3X10 צד ימין), (3X10 צד שמאל) משקל: ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ כפיפות ברכיים במכונה – ישיבה או שכיבה 3X8 משקל: ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ לחיצת תאומים עם שני הרגליים 3X12 משקל: ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ בטן: כפיפות בטן בשיפוע 3X25 (סט שלישי כמה חזרות שרק אפשר) אלכסונים צד ימין 3X15 אלכסונים צד שמאל 3X15 סוף אימון: פעילות אירובית של 15-20 דקות! יום חמישי: B: גב+כתפיים גב: פולי צר לפנים 4X6 + 1 סט של 6 חזרות דרופ סט משקל: ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ חתירה בפולי תחתון מוט רחב 4X8 משקל: ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ חתירה במכונה 3X12 משקל: ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ חתירה יד יד כנגד משקולת בהטיית גו 2X10 משקל: ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ כתפיים: לחיצת כתפיים כנגד משקולות בודדות בישיבה 4X8 משקל: ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ לחיצת כתפיים כנגד מוט לפנים 4X10 משקל: ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ הרחקת כתפיים לצדדים 4X10 משקל: ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ בטן: כפיפות בטן בשיפוע 3X25 (סט שלישי כמה חזרות שרק אפשר) אלכסונים צד ימין 3X15 אלכסונים צד שמאל 3X15 סוף אימון: פעילות אירובית של 15-20 דקות! יום שבת: C: יד קדמית ואחורית יד קדמית: כפיפות במוט ישר 5X8 משקל: ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ יד יד על הספה 3X10 משקל: ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ שתי הידיים במוט על הספה 2X9 משקל: ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ יד אחורית: פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון במוט 4X7 משקל: ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ לחיצה צרפתית 4X7 משקל: ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ פשיטת מרפקים מאחורי הראש שתי הידיים במשקולת = 4X9 משקל: ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ בטן: כפיפות בטן בשיפוע 3X25 (סט שלישי כמה חזרות שרק אפשר) אלכסונים צד ימין 3X15 אלכסונים צד שמאל 3X15 סוף אימון: פעילות אירובית של 15-20 דקות! עצות/המלצות/עזרה/תמיכה/הערות/ כל משהו אחר שאתם חושבים שיכול לעזור לי בבקשה תעירו אם צריך להוריד משהו/להוסיף משהו/להוסיף מספר חזרות וסטים וכו כו תודה ענקייתתתתתתת לכל מי שינסה לעזור לי אני מאוד מאוד יעריך את זה! שבת שלום |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אח שלי,אתה לא אמור לקחת את התכנית השלמה מהאתר,אלה רק בתור דוגמא..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי תוסיף או תחליף באיזה תרגיל או מתח או פולי עליון
ביום של הגב |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() אני עושה הרבה מתח בבית, והמתח זה דבר שאני מאוד חזק בו, אני חושב שאתה הגב אני ישאיר ככה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() rendi orton דרך אגב אחי שיניתי מלא דברים! שים לב לתוכנית שבאתר ושים לב לשלי.. ותראה כמה דברים שיניתי/החלפתי והוספתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אז תנסה לעשות מתח עם משקל עלייך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לדעתי חרא של חלוקה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() לא אוהב Abc 3 פעמים בשבוע :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() אם זה ככה הייתי הולך על Fbw בסגנון של 5x5
![]() |
#12 |
|
![]() ^^
fbw יהיה גרוע בשבילי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! השתגעת? אני עשיתי fbw חצי שנה, עברתי לab שנה ועכשיו אני רוצה לעשות abc |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() תנסו לסדר לי את זה בבקשה
|
![]() |