|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מושעה
|
![]() שלום אני מאמין שרובכם מכירים אותי שמי מייקל מריון לואיס ואני דוגמן מזה שלוש שנים, כדורסלן ומתאמן בחדר כושר 3 שנים, כעיקרון עשיתי עבודה מאוד קשה שהביאה לתוצאות בשלוש שנים האלו של ניפוח וחיטוב הגוף כל זה בצורה של תזונה נכונה ומסודרת בלי אבקות וכל השטויות האלו, להלן מ"ס תמונות שלי בבקשה תביעו דעה לתוצאות שלי ביחס לשלוש שנים של עבודה קשה:
![]() ![]() ![]() ![]() נתונים שלי: היקף יד 44 גיל 19 גובה 1.92 אחוז שומן 7-8 מתאמן 3 שנים |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() או ברוך הבא,אם זה באמת אתה אז רק שתדע שאתה שחיף ![]() עריך:מצד שני אתה די חטוב ומאסיבי ויש לך אחלה גנטיקה,קיצר אתה יכול להלוות לי איזה 1000 ש"ח אחי ? |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ברוך הבא מר שחיף חחחחח עלק "אבקות וכל השטויות האלו" קרא מאמרים תלמד קצת יש לך מלא חורים בהשכלה... חחח עלק היקף 44.
|
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה מדהים הטמטום פה...
אנשים אשכרה חושבים שזה הוא או שהציניות שלכם עוברת את גבול הטמטום בכל זאת. בכל מקרה מי שלא תיהיה חבר אתה חופר למרות שהעלת בי גיחוך :].
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחים שלי, אל תפלו יותר מידי, זה לא באמת מייקל המקל, זה סתם מישהו שמשעממם לו...
#6 |
Banned
|
![]() יש מצב באמת שזה לא הוא חחח אבל אם זה הוא חחחח וואי הלך עליו כאן הולכים ליפול עליו חזק חחח....
|
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא הוא, הוא היה פעם נכנס לכאן.. וראה מספיק את התגובות שלנו עליו..
אפשר לשאול את הומי, הוא שכן שלו, למרות שלא צריך לשאול כי זה שקוף שזה לא הוא.
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() עוד טרול ?
תן לי שלוש סיבות זריזות למה לא להעיף אותך מפה על סקאד למרות שאם זה באמת אדון מייקל (הנקניק הרזה ) לואיס , זרוק לאחיך איזה 2000 שקל לסייקל .אחיך חייל (אתה יודע ,הדבר הזה שלא רצית לעשות כדי לעשות כסף ) ואין לו הרבה.
#9 |
חבר פעיל
|
![]() נו באמת ילד כפות אחד מה אתה משגע את השכל?!
|
![]() |
![]() |
#10 |
מושעה
|
![]() ^
תתביישו לכם אנשים חשבתי שאתם קהילה של גברים מסתבר שלא, מגיע בן אדם חדש מצטרף לקהילה ורק בגלל שהוא סלב כבר חושבים שזה מתחזה פשוט בושה וחרפה ועוד איזה מילים אני מקבל פה "שחיף" "נקניק", ואני לא עשיתי שירות צבאי אך ורק בגלל בעיות לב לא מהסיבה שרציתי לעשות כסף על חשבון אחרים. |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne
|
![]() ציטוט:
משעמם לך אהה ? ילד בלי חיים גם אם ניסית להיות מצחיק יצאת ילד כאפות |
|
![]() |
![]() |
#12 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אני מקווה שאני אופתע לטובה ככה או ככה ? על הזין שלי אני לא אמור להתנסח ככה כמנהל פורום ,אבל הנושא הזה נטחן עד עפר עוד הרבה לפני השרשור הזה.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|