|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#1 |
|
חבר מתחיל
|
שלום כולם.
הסתכלתי במאמר של משה על בניית תפריט לחיטוב עשיתי את כל החישובים אבל בסעיף מספר 3 לא הבנתי בדיוק למה הוא מתכוון מישהו יכול להסביר לי את זה מאיפה צריך להוריד בדיוק את מה שמחשבים וזה... הנה החישובים שעשיתי: Rmr=2289 מוציא באימון בחדר כושר=377 קלוריות תחזוקה=1912 משקל של שומן=15.3ק''ג עכשיו בקטע השלישי הוא דיבר על להכפיל ב68 את משקל השומן לא הבנתי מה לעשות עם זה עם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה אחלה תודה מראש. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר מתחיל
|
מישהו?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
חבר פעיל
|
נגיד אתה שוקל 100 קילו ויש לך 20 אחוז שומן אז יש לך 20 קילו של שומן את ה-20 אתה מכפיל ב 68 וזה הקלוריות שאתה יכול להוציא בלי להוריד שריר הבנת
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר מתחיל
|
אהה הבנתי אותך תודה גבר...
|
|
|
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|