|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne
|
![]() אני בכיתה י"א לומד יחידה שניה בהסטוריה,
רציתי לשאול אם אתה יודע אם יש מיקודית או אתר טוב שאפשר לילמוד מימנו ליחידה השניה אם אתה מכיר וזו לא טירחה בשבילך אני אשמח אני מאוד לחוץ כי יש לי הרבה מבחנים ובחנים בזמן האחרון ואין לי את כל החומר אם אתה מכיר איזה אתר טוב זה יהיה מצויין ![]() חוץ מזה אם משהו אחר מכיר איזה מקור טוב ללמידה אשמח לקבל שם או שם של ספר טוב בתודה, שניר |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אותו דבר לגבי אתרים באינטרנט. ישנם אתרים עם סיכומים וכו....אבל לא עברתי עליהם כך שאני לא רוצה להמליץ. אני לתלמידים שלי אומר שלמי שיש מחברת מסודרת הוא מסודר אני יכל לנסות לפקסס לך מחברות מסודרות של תלמידים שלי בכל מקרה אם אתה צריך משהו תשאיר פה את המסנגר שלך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אם אתם כבר בכיתה אז כדאי להקשיב ולכתוב ואז מקצרים תהליכים ומקצרים את זמן הלמידה בבית והסיכוי לקבל ציון יותר טוב גבוה יותר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() rrkk אתה גם מורה לאזרחות לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חח אחלה אזרחות זה הרבה יותר מעניין מהיסטוריה כי אפשר להתווכח אם המורה :d
ואפשר לקבל ציון טוב גם אם לא שניננתה את כל החומר |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אבל להגיד שזה יותר מהיטוריה זה לא נכון. אתה לא יודע כמה וויכוחים ודיונים אפשר לעשות בהיסטוריה אני מאד נהנה ללמד היסטוריה דווקא בגלל זה את האמת זה תלוי הרבה במורה, בכיתה (בכמה הם יודעים מבינים ומקשיבים) ובאינטרקציה בין המורה לכיתה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() דווקא אצלנו יש אחלה מורה צעיר יש הבנה בינו לבין הכיתה פשוט בגיל הזה אקטואליה בין בני הנוער היא יותר שכיחה מאשר היסטוריה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני מסביר לתלמידים ובכלל שזה נכון שזכותו של כל אדם שתהיה לו דיעה. אבל רצוי מאד שהדיעות האלה יהיו מבוססות על עובדות ולא בגלל שבא לי אז זה מה שאני אומר. היסטוריה באה לעזרת כל מי שרוצה לגבש דיעות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() כשאני חושב על זה אתה צודק^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חשוב שצעירים תהיה להם דיעה שמגובה בעובדות ולא סתם באמירות סתמיות (שלפעמים לצערי אנחנו נתקלים בהן גם פה בפורום) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne
|
![]() ציטוט:
יש מלא חומר שאתה לא יכול להתווכח איתו וזה העיינין באזרחות אתה יכול להיתווכח לדעתי טיפה יותר מעניין אבל זו דעתי .. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
כל נושא בהיסטוריה מתוכנית הלימודים אני יכל לפתח איתך דיון, ואולי אף ויכוח כמו גוף גם היסטוריה אפשר לפתח .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() תראה. שינון זה חלק מהחיים
תשאל רופא או עורך דין אם הם לא שיננו והרבה בזמן לימודיהם. כלומר אני לא יוצא נגד הכלי הזה שנקרא שינון. הרי בלי שינון שום דבר לא נשאר בראש. אבל. ופה יש אבל גדול כשלומדים מתוך הבנה אז קל יותר לשנן. קל יותר לשלוף את התשובה הנכונה והעובדה הנכונה במקום ובזמן הנכון עצוב לי שלא כל המורים יודעים לעשות את זה. רוב המורים לא עושים דיונים וחבל. זה פוגע ברמת ההוראה. וככה אנחנו מגדלים דור שרק משנן אבל לא מבין |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אם משננים, אני קורא לזה צורת תוכי, סבבה, קיבלת 100, מה יצא מזה? הבנת מה קרה בהיסטוריה? התעמקת? אתה תזכור את זה? לא.
לעומת זאת, אם אתה מגלה עניין ומקשיב אתה גם תשנן גם תוציא ציון טוב וגם תזכור ויהיה לך כיף לדעת וזה נורא מהנה לדעתי הרבה מאוד מהנושאים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |