|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני בדילמה ונתקעתי, אני עד עכשיו בלי תפריט מסודר אלא משתדל לאכול יותר חלבונים פחות פחמימות,
עם ארבעה אימונים בשבוע שכוללים חצי שעה של אירובי לאחר אימון משקולות.. לקחתי את עצמי ואמרתי אני מתחיל לקרוא את המדריכים שבאתר, ובאינטרנט בכלל ולקחתי איתי כמה טיפים ונעזרתי בייחוד במדריך של גיל. הגעתי לחישובים ולתחילת בנייתו של התפריט ונתקעתי, פשוט ככה - עשיתי 1.8 גרם חלבון לכל קילו ממשקל הגוף שלי ויצא לי 180 ככה. עכשיו - 180 גרם חלבון בכל יום זה לא קצת "מוגזם"? אני שותה שייק חלבון כל יום, ששייק אחד זה כבר 28 גרם חלבון, ואני שותה שייק אחד כל יום - גם ביום של אימון, וגם בוים ללא אימון. השאלה היא - האם מומלץ לשתות שני שייקים כל יום?(גם בימים ללא אימונים) כדי למלא את כל החלבונים... אז הלכתי עם זה וזרמתי עם שני שייקים ביום - יוצא 56 גרם חלבון ליום... וניסיתי ללכת עם ולזרום עם קוטג' וטונה, נגיד 1 טונה במים+קוטג' חצי אחוז שומן זה גם יותר פחות או יותר כמו השייקים עד כמה שזכור לי. אבל עדיין לא מגיע לכמות הרצויה. לאיפה הולכים עכשיו? לעאזאזל נתקעתי אנשים ![]() אז 180 גרם חלבון = 720 קלוריות, ועכשיו פחמימות חבר'ה, חתכתי אותם ב50 אחוז ככה.. פחמימות התכוונתי לצרוך 80-100 גרם ליום. הכמות קלוריות שאני שורף ביממה היא 2160 ככה, ועם החלבונים והפחמימות יווצר איזה גרעון של 600 ככה, ובימים של אימון אני שורף יותר קלוריות. אז מה אתם אומרים? שאלה חשובת נוספת ואחרונה: כאשר אני בונה תפריט, התפריט הזה צריך להיות קבוע גם ליום ללא אימון וגם ליום עם אימון? סליחה על החפירה חבר'ה, מי שמוצא את הזמן ויכול לעזור לי מהמעט שהוא יכול אני אשמח. תודה ויום טוב! |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|