|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כדאי?
ניסיתי להבין את כל המדריכים פה וכל התפריטים, אבל הכל מתבלגן לי בראש, ואני מפחד להתחיל משהו ולגרום לגרום שלי להתחיל לפתח שומנים לא רוציים (הרזתי 18 ק"ג ויש בי את הפחד שאחזור למשקל הקודם). הבנתי שזה לא כזה יקר ומספיק לתקופה של חצי שנה של פגישות ייעוץ.. מישהו התנסה? היה תוצאות? אני צריך פשוט מישהו שידריך אותי ויגיד לי מה לעשות ואיך.. מצידי לירוק דם אם יצטרך.. תודה מראש.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() גיל הוא האדם הנכון !
למרות שלא הלכתי אליו , ממליצים עליו מפה ועד הודעה חדשה הוא האיש שיסדר לך את הראש ויסביר לך את הכל , אתה תבין הכל בלי לחץ ואין מה לעשות אתה תצטרך לעלות במשקל אבל המשקל הוא מסת שריר השומנים זה לוואי , ואותם אתה תוריד ביזע בחיטוב אבל תראה פצצה
![]() |
#3 |
|
![]() תודה לך על התשובה!
אין באמת שזהו אני כבר כמעט סגור ללכת לפגישות איתו.. הבעייה קצת זה המרחק (אני גר באזור הקריות).. את הפגישות איפה עושים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לך על זה אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
אני רואה שהוא ערך את ההודעה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() מאיזה קריה אתה אחי ?
רק על תגיד לי שאתה מאתא פחחח לא נורא כך לעצמך יום חופש ככה סע אליו תברר איך מגיעים לא כזה נורא
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() דעתי תמיד טוב לראות אנשי מקוצע ,ולקבל יעוץ מקצועי.
אבל,יש לך מספיק חומר באינטרנט בשביל לבנות תפריט לעצמך ולאמץ שיטת אימון לצורך המטרה שלך. אם יש לך כסף אז בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
![]() מישל, הבעיה שיש יותר מידי חומר.. ויוצר אצלי כבר בלגן.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני הייתי בכמה פגישות ייעוץ אצל גיל.
קודם כל אני אומר לך אל תפחד ואל תחשוב יותר מדי- פשוט לך. אתה תיהיה בידיים טובות , תקבל תפריט מסודר לפי מטרה- אם זה לשמור על הקיים, חיטוב או מאסה, ותגיע לתוצאות שלבד לא חלמת להגיע אליהם. מקריאה של המאמרים באתר ומאמרים באינטרנט אתה יכול לצבור ידע יפה אבל מפה ועד ליישם אותו בצורה מקצועית יש הבדל גדול , צריך לדעת לעשות את זה , צריך ניסיון ולא הייתי ממליץ לך לעשות את זה לבד בהתחלה , במיוחד אם אתה אחרי חיטוב של 18 קילו ומפחד להעלות הכל בחזרה. בכל אופן אם יש לך שאלות אתה מוזמן לדבר איתי גם באייסיקיו 164037633 שיהיה בהצלחה
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תמיד אפשר ללמוד מהאינטרנט, אבל שיש כל כך הרבה חומר זה גם מבלבל.. וגם יש דברים שלא בדיוק מבינים, או קל ללמוד אותם מהאינטרנט..
אני גם היתי אצל גיל בפגישות, אחלה בחור אחי!! יש לו ידע, הוא יכול לעזור לך במטרה שלך, ולהדריך אותך במה שאתה צריך.. הוא נותן יעוץ מלא במשך כל היום, כל מה שאתה צריך תתקשר אליו, ורק תשאל הוא יענה לך! אני עשיתי איתו תקופה ארוכה של פגישות, כל פגישה היית מצחיקה וכייפית.. והכי חשוב הוא עזר לי להגיע למטרה שלי, אתה יכול לראות בחתימה איך היתי לפני\אחרי. אבל לאחר מכן כבר רכשתי ידע, מהאינטרנט,מגיל,ועוד.. אז כיום אני עובד לבד! אבל אם אני צריך עזרה במשהו, אני יודע את מי לשאול אחי ![]() בקיצור אם אתה צריך הכוונה ועזרה, גיל יכול לעזור לך. יאיר להב, סתם יקרן, חושב שהוא רוני קולמן עם כל הכסף שהוא לוקח לפגישות.. בהצלחה ![]()
![]() |
#12 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ואיך יותם טלר? מישהוא היה אצלו? (סתם מסקרנות) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
טלר מעולה ,אני מתייעץ איתו מדי פעם ,מקצועי מאוד.
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא לא עושה פגישות אחי.. הוא לוקח כסף בפעם אחת ל12 חודשים ![]() סכום נכבד מאוד היתי אומר ![]() טלר? עם המונה ליזה היית שומעת את הידע שלו, היא בוודאי היית ממשיכה לחייך ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() בנוגע לגיל ,מניסיון אישי אני תמיד הייתי מרוצה מהעבודה איתו ,לאורך השנים צברתי ידע משלי אז את בסיס התוכניות שלי אני בונה לבד ,אבל אני תמיד תמיד מתייעץ עם גיל לפני שאני עושה שינויים מהותיים בתוכניות תזונה שלי.
![]() |
#16 |
|
![]() אם אתה צריך סדר בראש, לך אליו, ממה ששמעתי - מומלץ.
אני אישית לא הייתי אצלו כי הוא לא יכול לחדש לי הרבה, אבל אני באמת ממליץ עליו כי את כל הידע שהוא יכול להעביר לבנאדם ברק כמה פגישות יהייה קשה אפילו להסיג בכמה שנים.
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() ארבל אולי הגיע הזמן להחליף כבר את החתימה הזאת?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
מדוע ולמה? זה שייקספיר.
![]() |