|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() עד עכשיו אני עבדתי חיטוב.
והרכיבים של מה שאני אוכל הם: סה"כ קלוריות: 1957 (אני יודע שהקלוריות גבוהות אבל אני עושה 4 ריצות בשבוע). סה"כ חלבונים: 144.1 גרם. סה"כ פחמימות: 233.3 גרם. סה"כ כולסטרול: 176 מ"ל. סה"כ סיבים תזונתיים: 30.9 גרם. התפריט שלי בערך: בוקר: קורנפלקס (50 גרם)+200 מ"ל חלב 3%. ביניים: 4 פרוסות לחם קל (שתיים אחד על השני), עם טחינה. צהריים: חזה, שתי חתיכות גדולות (בערך 200 גרם) וגם 200 גרם אורז\תפוחי אדמה וכל מיני סוגי פחמימה כאלה. לפני אימון: בננה וכמה אגוזים. אחרי אימון: תפוח וכמה שקדים. ערב: טונה במים (100 גרם), עם שתי פרוסות לחם קל וטחינה, 3 ביצים (רק חלבון) מלפפון וגזר. משקל: 61. גובה: 172. התחלתי לקחת קריאטין, אני רוצה להתחיל מסה נקייה, צריך לדעתכם להוסיף משהו? ![]() וגם רציתי לשאול אם כדאי לי לקחת ויטה לייף 2000 VitaLife , כי עדיין לא רואים במדיוק את השתי קוביות שלמעלה..\= ובכללי הבטן שלי קצת נפוחה, שמעתי שזה בגלל סיבים תזונתיים, זה נכון? מה עליי לעשות כדי שהבטן שלי תהיה יותר שטוחה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ויטה לייף 2000 זה דבר הכי חרטה שיש(מניסיון). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אחי, שקלתי לקנות.. אממ.. אני כמעט ולא שותה מוגז, אני שותה ממש לעיתים נדירות..
ועכשיו אני משתדל לקחת את הקריאטין עם וויאמינצ'יק.. או עם סוכר ענבים. ותגיד אחי, זאת תפריט בסדר למאסה נקייה? או שצריך לשנות? אני אשמח לעוד כמה חוות דעת ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יש לך פה בלחץ 1600 קק"ל איך הגעת ל 1900 ?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני אמרתי שזאת התפריט חיטוב שלי, אבל עכשיו אני לוקח קריאטין..
ואני רוצה לשנות אותה קצת למאסה יותר.. (מאסה נקייה), אז מה לדעתכם אני צריך להוסיף? ולא הבנתי, מזתומרת 1600 קק"ל? אני עשיתי ת'חישוב באתר הזה: http://www.goleango.com/show_calcula..._id=3&art_id=9 |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|