|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אויי .. ישבתי היום והכנתי לעצמי תוכנית אימונים AB .. התוכנית הזאת היא בישביל ח-י-ט-ו-ב שאני מתחיל השבוע ..
תוכנית אימונים: [ זאת תוכנית אימונים ביתית, אם מספר אילתורים שלי .. בבקשה לא לקטול, ולנסות להתחשב שהיא ביתית .. ] תוכנית AB : יום ראשון/רביעי - אימון A . אימון רגליים : [/u] סקוואט -[/u] 3 סטים/20 חזרות +20 קילו [ לא משקל גבוה, אבל זה הכי הרבה שיש לי ] הרמת עקב- 3 סטים/20 חזרות + 15 קילו [עומד על מדרגה,ויורד ועולה..מקווה שהבנתםS:] דחיקה לקיר - 2 סטים/ דקה וחצי כל סט.. אני נעמד בצורה של 90 מעלות של הרגליים, ומצמיד את הגב שלי לקיר .. תרגיל שנראה לי עושה יותר סיבלות ..S: ] "קומות" - 3 סטים/6 קומות - אני עולה במהירות, 6 קומות בבניין .. אימון חזה : דחיקות חזה- משקולות חופשיות - 3 סטים/20 חזרות+ 7.5 קילו כל יד . פלייס כנגד משקולות - 3 סטים/20 חזרות+ 5 קילו בכל יד . תמונה להמחשה: http://exrx.net/WeightExercises/Pect...nal/DBFly.html שכיבות שמיכה :2 סטים/20 חזרות - שיפוע ישר .+ סט של 20 חזרות שיפוע חיובי . אימון יד אחורית: Dumbbell kickback- - 3 סטים/20 חזרות- 5 ק"ג . תמונה להמחשה :http://exrx.net/WeightExercises/Triceps/DBKickback.html ירידה בספסל - 2 סטים/20 חזרות - כנגד משקל גוף . ימי שני וחמישי - אימון B . אימון גב : מתח - 4 סטים/5 חזרות . הרמת סנטר- 5 סטים/20 חזרות . [שוכבים על הבטן, שמים ידיים מתחת לסנטר, ומרימים את הגב וחוזר חלילה ] כף מעל הגב - 3 סטים/20 חזרות *תרגיל ששחקן כדורגל שמשחק בנוער הביא לי .. לאחר שלא מצאתי תרגילים לגב, החלטתי לקחת את זה .. * הרמת כתף לאוזן -[טרפז] -2סטים/20 חזרות+ 5 קילו בכל יד . אימון כתפיים : הרמת ידיים לצדדים בעמידה ישרה - 3 סטים/20 חזרות + 2 וחצי קילו כל יד . הרמת ידיים לפנים[כתף קידמית] - 2 סטים/20 חזרות+2 וחצי כל יד . הרמת ידיים לצדדים, גב מכופף[כתף אחורית] סט אחד/ 20 חזרות+ 5 קילו בכל יד . אימון בטן : כפיפות בטן רגילות- 3 סטים/20 חזרות + 7 וחצי קילו מונח על החזה . כפיפות בטן אלכסוניים -2 סטים/25 חזרות - משקל גוף . הרמת רגליים - 2 סטים/20 חזרות- משקל גוף . אימון דו ראשי : הרמה חופשית - 4 סטים/20 חזרות - משקל 7.5 ק"ג כל יד .[משקולות חופשיות.] הרמה חופשית[מוט]- 2 סטים/20 חזרות- 10 ק"ג . אממ זהו .. זה תוכנית האימון .. אם יש דברים לא טובים/בעיות .. אשמח לקצת עזרה לשיפור ..
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|