|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אנלא יודע מה לעשות בקשר לפיתוח גוף, באמת שאני חולה על לבוא למכון ונגיד בלחיצת חזה כל פעם להוסיף 1וחצי קילו או 2וחצי כמה שאפשר רק לעלות, או לעשות כמה שרק אפשר בקירוב שכמות, להרים כמה שרק אפשר בצורה הכי נכונה שיש, לעשות הכל אם כל הכיף שבעולם, ולבוא אם כל המוטביציה שרק אפשר, ובאמת שיש אנשים בודדים שבגללם אני עוד מצליח לעשות את זה, שהם 2 חברים זהוא, אחד מהחברים פה בפורום, יש לי חברים ששומעים שאני לוקח אבקת חלבון נגיד ישר יגידו שזה לא בריא וזה יפגע בי, וזה ינפח אותי ושאני יפסיק להיתאמן הכל ירד... הייתי בשיעור ביולוגיה אם המורה, אנחנו לומדים על חלבונים, איך שהוא מישהוא העלה שאני שותה חלבונים, קיצר המורה מתחילה להגיד לי שזה יגרום לי לקושי לקבל זיקפה באיבר מין =/ עכשיו אני חולה על המורה הזאת היא גם המחנכת שלי ממש מורה טובה, אז לא רציתי להתפרץ עלייה,
עכשיו השאלה שלא היא כזאת, אני מנסה ממש לא לתת להערות של אנשים להזיז לי, אבל מה לעשות החברה יכולה להשפיע עליך לרעע ולטובה =/ אני בא למכון, מתחיל להיתאמן ויש תילדים המציקים האלה, הם איתי בשכבה . הם מציקים הם ישר מתחילים להפריע לך ובכוונה מציקים, כאלה שסתם מבזבזים כסף לבוא למכון =/ ואיי חפרתי =/ עכשיו קיצר סיכום, מה אני יכול לעשות בשביל לא לתת לאף אחד להוריד לי תמוטביציה, אני באמת רוצה לגדול והלתפתח אני מאוד אוהב את התחום, אפילו שאני לא כזה גדול עדיין אני יודע שבפנים אני כן אחד כזה ורוצה להפיק מעצמי את הכי טוב בבקשה תגובות רציניות,בוגרות ובונות, שבת שלום פורום ישראל בודי, ולכולם הצלחה באימונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() חכה גלעד בא לפה מרעיל אותך!
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אתה אומר אני מחכה [= |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הדבר הכי חשוב שלמדתי מהפורום, זה לשים זין.
לא לחשבן, אז שיגידו, מה אכפת לך? בדיוק השבוע בכיתה איזה ערס אחד בא אליי "אתה עדיין לוקח את האבקות האלה?" אז אמרתי לו שכן, והוא חידש לי ושאל:"אתה יודע שזה יעשה לך זין קטן?", אז אמרתי לו "כן אני יודע...", לא נכנסתי איתו לויכוח ולא כלום. אחר כך כך חברה שלי באה אליי ואמרה לי שחברות שלה שאלו אם לא אכפת לה להיות עם מישהו שלא יוכל לספק אותה :):):):). ברור שחברה שלי מבינה שזה חרטא, והסבירה.
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה גם נכון, אני משתדל ומנסה ואני כלכך רוצה כן להצליח וכן להוכיח לכולם שאני יכול! אבל אני לא יודע יש לי התקפות מוטביציה כאלה ולפעמים הכל יורד במכה אחת =/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אז יחשוב.. בקטע הוא, שהם גם אוהבים להגיד את זה כי הם רואים שזה מפריע לך, זה כמו "נקודה תורפה" שלך או יותר נכון הדבר שבו אתה שונה מכל החברה, אז הם מנצלים את זה. אם תגיד להם "טוב" ולא תתן יותר מידיי יחס זה יוציא להם את כל העניין מלהזכיר את זה.
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תאמת לא חסר לי מה להגיד לערס, יש אחד שכל שבוע אומר לי לפחות פעם אחת ואני תמיד אומר לו את אותו משפט, "אני אולי לוקח אבקות, אבל אני בחיים עשיתי ויעשה מה שאתה לא תעשה כל החיים ", ואז הוא שותק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() הספורט הזה עושה לך עור של פיל ,תמיד יהיו אנשים טיפשים ובורים שיעקצו ויצחקו עליך
שים זין ,תתרכז במטרות שלך ,בשאיפות שלך ,במה שעושה לך טוב "להיתעצבן זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים" וזה תופס בעיקר בתחום שלנו. בנוגע לעקיצות,בפעם הבאה שמישהו יגיד לך שאבקות יעשו לך זין קטן ,תזכיר לו שעדיין זה יהיה יותר גדול משלו ![]()
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() קודם כל
אם אתה באמת חושב שאבקות זה לא טוב אז אל תיקח אם אתה חושב שזה טוב אז תיקח ותשים זין על מה שאחרים אומרים אני אישית לא מבין באבקות וכל זה ככה שאני לא יכול לתת לך תשובה מדויקת ומי שמציק לך יותר מידי כנס בו פעם אחת ואז הוא לא יחזור על זה כבר |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אצלי בשכבה בודדים מתאמנים במכון וגם הם סתם משלמים למכון כסף ולא יועים מה הם עושים אני עובד עם ציוד פחות ממינמילי ומגיע לתוצאות הרבה יותר גדולות וכך זכיתי לכינוי "סופר שריר" חחח אז הרבה באים אליי ואומרים לי הכל בגלל האבקות ניפוח האלה
ויש ילד אחד אפילו שקורא לי סטרואיד חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אוהד, כבר אמרתי לך שלא לשים לב למה שאנשים אומרים לך במכון שאתה נראה ככה וככה.
לך יש מטרה מסויימת על תשים לב למה שאנשים אומרים,ובקשר למוטיבציה פשוט תנסה לעבוד עם שותף לאימונים עם הוא מרים נגיד יותר ממך אוו נראה יותר גדול וחטוב יותר ממך זה נותך לך דחף לנסות להשתוות עליו. ולקצר,חברים שמנסים להוריד לך את המוטיבציה כל הזמן זה לא חברים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
1) מה אכפת לך מה אומרים על אבקות חלבון כול עוד אתה יודע שזה בולשיט? 2)מה קשור מורידים לך את המוטיבציה? עם כול הכבוד, אתה עוד ילד שהולך למכון כושר, שומר על תזונה וכו', אתה לא איזה אחד שמתחרה או משהו כזה. אתה עדיין מתחיל, לא עברת עדיין הרבה דברים בספורט הזה ולכן המוטיבציה שלך צריכה להיות גבוהה - יש לך דרך ארוכה לפניך. ומה זה הופך אותך לשונה מאחרים שאתה הולך למכון כושר? מה זה מכון ליווי? יש כאלה שהולכים לחוגים אחרים, כמו שיחה, טניס, כדורגל, דוקים אנערף מה?! 3) ילדים מציקים לך במכון??? 4) אם אתה מרגיש כ"כ מורעל וגדול בפנים, אז מורות\ ילדים קטנים שמקשקשים על אבקות חלבון לא צריכים לגרום לך לכתוב פוסט כזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() אחי אל תקשיב לאף אחד!!
היה לי סיפור דומה,בתחילת השנה התחלתי להתאמן,כולם אמרו עזוב הוא יפרוש עוד שבועיים וזה והוא סתם שחיף הוא לא יגדל (דוגרי הייתי ממש ממש שחיף) כל הזמן ראו אותי בתור שחיף ואמרו הוא סתם חלש הוא לא יתפתח הוא גם עצלן הוא לא ישקיע בחדר כושר,לפני שבוע בערך הורדתי חולצה אחרי שיעור ספורט וכולם התפלאו ועשו פרצוף כזה=> ![]() בנות התחילו לבוא אלי בהפסקות הופה מה זה הקוביות האלה,ותעשה שריר ביד וכאלה..כמובן שעוד לא גדלתי למימדים גדולים (למרות שבשכבה שלנו אין ממש מפתחי גוף מקצועיים בוא נגיד את זה ככה חח) אבל עדיין השינוי הענקי שחל בי בכמה חודשים האלה פשוט הדהים את כולם,תעשה אותו דבר,שים זין על כולם פשוט מאוד ובקיץ תוריד חולצה בים ואני רוצה לראות שמישהו ידבר בכלל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() תאמין לי אני מזה מבין אותך אח שלי תמיד יורד עליי אתה בחיים לא תיהיה באדי בילדר אין לך ת'גנים וכל מיני דברים ותאמין לי באותה שניה הוא לפעמים מצליח לשכנע אותי אבל ברגע שאני במכון כל המוטיבציה חוזרת אסור לוותר אחי בתוך כל בן אדם שרוצה ויש לו מוציבציה נמצא באדי בילדר קטלני כמו רוני תיהיה בעולם שלך בכלל אל תשמע מה הם אומרים ובסוף תזיין את כולם בתחת!!!
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחח דיון דפוק
לא שיש לי כל כך הרבה במה להתגאות אבל חבר שלי קורא לי אדון חלבון חחחחחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע אל תשים לב לאף אחד שמבלבל לך ת'מח
בעניין האבקות כמו שמישהו אמר כאן בא לך ונראה לך נכון תיקח לא בא לך ונראה לך לא טוב תפסיק ותאכל טונה\קוטג או מקור חלבון אחר כלשהו. ולערס שאמר לך בעניין האיבר מין תגיד לו כשאתה מודד את הזין לפי האורך אני מודד לפי הרוחב. הוא כבר ישתוק (: שיהיה בהצלחה!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|