|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם
אני מתאמן בחדר כושר בסביביות השעה וחצי אבל לא כל השעה וחצי הם אימיון (אימיון משקלות + זמן המתנה של דקה ) לפעמים אני מחכה לאיזה מכשיר אפילו 10 דקות האם זה פוגע בי שאני מחכה ?? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() בין תרגיל לתרגיל אני לא יודע אם זה פוגע או לא שאתה מחכה הרבה מה שאני כן יודע שאימון צריך להימשך כמה שפחות כמובן לסייים את התרגילים ולעבוד בטכניקה נכונה זה גם מאוד חשוב אני הייתי ממליץ לך להוריד את הזמן אימון שלך לשעה ו10 דקות או אפילו פחות אם אתה יכול אתה יכול להעזר לחלוקה מפוצלת יותר כדי לקצר את האימונים או בסופר סטים אשר חוסכים זמן יקר!!
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה משפיע ... לא טוב לחכות 10 דקות .. או שתבוא למכון בשעות שלא עמוסות , או שתחליף לאותו שריר תרגיל חד פעמית ... פתחו על זה פוסט פעם אני זוכר שאמרו שבין תרגיל לתרגיל צריך 2 דקות (בהנחה שבין סטל סט אתה מחכה דקה ) כי הגוף מתקרר וכאלה דברים . תקנו אותי אם אני טועה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() או שתבוא בשעות לא עמוסות או שתבקש מאחרים לעשות סט-סט ביחד באותו מכשיר
בין תרגיל לתרגיל צריך דקה מנוחה אבל הרבה זמן לא נראה לי טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() בין סט לסט בחזרות גבוהות 30-60 שניות מנוחה ובין סט לסט בחזרות נמוכות 60-90 שניות מנוחה.
בין תרגיל לתרגיל 1.5-2 דקות גג לא יותר מזה. אימון משקולות לא אמור לערוך למעלה מ-50 דקות (שעה לכל היותר)
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אחשלו בקשה לי אלייך לפני שאתה רוצה לישאול שאלה תיבדוק עם שאלו אותה כבר לפנייך תחזור כמה דפים אחורה ולשאלה שלך אימון לא אמור להימשך יותר מי שעה וחצי ועם מכשיר כלשהו תפוס תעשה משו אחר בימקום
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מה זה "אימיון"?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אל תשחק אותה, אתה יודע מה זה.
"אימון".
![]() |
#9 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() ^
הוא מסתבלט :s
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מילא הוא כתב פעם אחת אימיון יכול להיות טעות בהקלדה .... אבל פעמיים מה אתה אוטיסט?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחח בטח עשה העתק - הדבק, לא היה לו כוח להקליד את אותה המילה שוב
![]()
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |