|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מושעה
|
![]() שאלה לי עליכם..
רציתי להירשם לעשות קורס מדריכים ,אבל אני לא רואה שרשום באתר שיש קורס מדריכים.. אז אתם אוליי יודעים על מקומות אחרים שיכולים להכשיר? וכמה מזומני זה עולה :p? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מכון וינגייט זה הכי מומלץ. 6160 שקל. הבעיה היא שקשה מאוד לעבור את הבחינות שלהם. אתה יכול לעשות במכללת וינגייט, סמינר הקיבוצים ועוד מקומות ששם זה שכונה. בחלק מהמקומות לא מבקשים ממכם אפילו להבחן על סקוואט ולחיצת חזה. פשוט לשלם ולקחת תעודה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
יש מיבחן מעשי? לעשות למשל 70 קילו RM 10? (סתם לדוגמא) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מושעה
|
![]() עידן תסביר לי גם אחרזה במסן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
תגיד אחי אתה יודע אם הם מוקירים תעודה בין לאומית, זאת אומרת שאני אוכל לעבוד כמאמן חדר כושר גם באירופה לדוגמא..? ובקשר לבחינה הסופית, היא באמת כל כך קשה..? אני לא טוב בבחינות.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() יש קורס מזורז של חודש לא?
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() הקורס המזורז של מכון וינגייט הוא 4 חודשים. ונראה לי שלא משנה איפה עושים את הקורס מקבלים תעודה בין לאומית. אז מי שמפחד להכשל בקורס פשוט שלא יעשה במכון וינגייט. בשאר המקומות נותנים לכל טמבל תעודה. אבל קחו בחשבון שבמכון וינגייט יש מרצים טובים, לעומת מכללת וינגייט שם המרצים לפי מה שהבנתי פחות טובים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתי מה זה "מכון ווינגייט" ומה זה "מכללת ווינגייט"?
אני לדוגמא שילמתי את הכסף לווינגייט , והם באים לחיפה, יש להם שלוחה לחיפה והלימודים מתקיימים בביה"ס ליאובק (בבניין החדש משהו על רמה חדש ויפה). אז זה אומר שאני במכללה או במכון? המבחנים יהיו לי קלים או קשים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מושעה
|
![]() מכון או מכללה?
הסבר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() בוינגייט יש שלושה גופים עיקריים. מכון וינגייט, מכללת וינגייט, והצבא. עד לפני כמה שנים למכון וינגייט היה מונופול על הדרכת מאמני חדרי כושר. מאז השוק נפרץ והיום יש הרבה מקומות שיכולים לתת בדיוק את אותה התעודה.
הקורס של מכון וינגייט עולה 6160 שקל. של מכללת וינגייט עולב בסביבות החמש וחצי אלף. ויש עוד הרבה מקומות שאפשר לעשות בהם את הקורס. במכון וינגייט הכי קשה לעבור את הקורס למרות שהיו קורסים שאיזה 90 אחוז עברו. ובשאר המקומות לא כל כך עושים בעיות. עוד משהו? |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|