|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() להיות חייל קרבי זה לקלל את הגשם והבוץ עכשיו, אבל להתעקש לצאת למארב בלילה.
להתקשר לאמא להרגיע, ולהגיד לאבא ש"לא נכון", שאתה בבית שמש ולא בבית לחם. זה להבין את פחד האזרחים בלי לדעת אם הם מבינים את הפחד שלך. זה להציץ בשמש השוקעת, ולדעת שרק עכשיו מתחיל היום. להיות חייל קרבי זה לשאול המון שאלות על המוות, בלי לקבל תשובה אחת על החיים. להיות לוחם זה לאבד אחים לנשק, אך לא את התקווה, הטירוף שבעיינים והצלילות שבמחשבה. להיות לוחם זה להרגיש תחושת נקם אחרי עוד פיגוע, אבל לא להתאכזר לערבי שבמחסום. להיות חייל קרבי זה לחלום על חו"ל ולטייל בשטחי ארץ ישראל. לתת ביס מהלוף ולחשוב על שווארמה. להיות חייל קרבי זה לראות את הנוף מהחלון האוטבוס, ולדעת שגם שם צעדת. זה לתפור מטרת קרטון, אבל לנשום את הקרב. לקלל שלוש שנים, ולחשוב שזה לא מספיק. להתעצבן על ההקפצה מהבית, אך להכיר את הזכות שביציאה. להיות חייל קרבי זה לחלק את האומץ לדרגות שונות של פחד. זו רעות עמוקה, אבל תמיד מגלים יותר. זו אפלה מוחלטת, אבל הלילה לבן. זה לכעוס על החברה שחיכתה אבל בסוף עזבה, כי אתה לא בא הביתה, בלי שתדע בעצמך מתי אתה חוזר. זה להיפצע רק מרסיסי הלב. להיות חייל קרבי זה לגמור מסע כשאתה אוהב את הארץ הפרושה לרגליך. להיות חייל קרבי זה הווה ועתיד, וחלום ותקווה, ושקיעות ונחלים, הרים וזריחות, וכוכבים נופלים, ויש מאין, ועייפות מתמדת, ודתיים וחילונים, וגעגוע וזעוזע, ויד שתמיד אוחזת בנשק. זה לחשוב קודם על המדינה, ולשאוף תמיד ליותר. זה לא לתת למה שאתה להפריע למי שאתה יכול להיות. הקרקע ספוגה בדם ואנחנו כאן בשבילכם, לביטחונכם. אוהבים את האנשים, אוהבים את המולדת ונשבעים לנצח ירושלים. כי להיות חייל קרבי זה קודם כל להיות בן אדם!
![]() |
#2 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() מאיפה התעקת את זה?
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() לא לא חשבתי.אתה הריי אפילו לא חייל עדיין.
זה חמוד,אבל רוב משכתוב זה שטויות.קילשאות.
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שזה שהרוב שטויות זה משנה שהרוב קילשאות ? רוב הדברים שאמא עושה גם זה לרוב שטויות אבל זה גורם לך להרגשה חיובית אם עצמך ? אני אישית עוד מעט מיתגייס ורשמתי כבר שהיו לי תקלים אם הצבא וירד לי כל המוטיבציה שהייתה לי אני מיתגייס לקרבי עוד קצת מחודש ואני הולך להדפיס את זה ולקחת איתי לכל מקום בצבא כי זה גורם לי קצת הרגשה טובה אם עצמי לא אכפת לי מכלום חוץ מההרגשה שלי אם עצמי אנשים לא יודעים עד כמה זה חשוב לא רק לכבד אחרים ועד כמה זה קשה להעריך ולכבד את עצמך ולדעת שמה שאתה עושה לא משנה בכוונות טובותזה טוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() בהצלחה!
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולאן אתה מתגייס בקרבי ושיהיה בהצלחה ושמור על עצמך! טעות התבלבלתי עם אחת התגובות כאן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מוגש מטעם לשכת הגיוס תל השומר, וואללה תתגייסו תעשו טובה
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה תתגייסו תעשו טובה מה אתה ליצן
הצבא הזה זה סתם חרא הם היו מתים לקבל חייל קרבי כמוני אבל אני והמשפחה שלי כל החיים אכלנו חרא מהמדינה הזאת שיגידו תודה שאני הלכתי לצו ראשון בכלל כל הצבא הזה והאנשים שם זה לוליינות אחת גדולה אתם עכשיו תומכים בזה והכל כי אתם עוד ברעל של הצבא מורעלים וכו' וכו' ... חכו תתגייסו אתם תגידו איך זרקתי את החיים האישיים שלי ואת כל מה שאני אוהב בשביל לאכול חרא מאנשים אחרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
היו מתים לקבל חייל כמוך? אחויה לדרוך רובה אתה לא יודע אז מה כבר נהיית לי ג'ון רמבו החדש? מספיק עם הגישה הזאת, מי שרוצה להתגייס יתגייס ומי שלא לא |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר מתחיל
|
![]() ממממממ נחמד השיר הזה.. למרות שאני לא רוצה ליהיות קרבי מצידי שימו אותי מוכר וופלים בקיוסק צבאי חח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם כל בנאדם במדינה היה לו מחשבה כמו שלך היום היית מלקק לערבים את הביצים מתי שהם ירצו "איך זרקתי את החיים האישיים שלי ואת כל מה שאני אוהב " תגיד את זה לחייל קרבי שמשרת אותך ואת כל המדינה בשביל שתישב אם התחת היפה שלך על המכשירים ותנפח שרירים בזמן שהוא ניתחן בשטח כדי לשמור עליך ועל ההורים שלך בלילות ואללה אח שלייי יש לך חשיבה של ילד קטן מצטער
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני חושב כמוך ויש לי התלבטות קשה מאוד אם להיות לוחם או לא אבל מה שבטוח אני מתגיסס.. אבל אני כרגע רוצה להיות לוחם אני רק עדין לא סגור על עצמי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
אני בניגוד לילדים שעדיין לא היו בצו ראשון הייתי בקרבי ואכלתי הרבה חרא מהמערכת העתומה הזאת,לא יכול להיות שחיל בעל מוטיבציה גבוהה לתרום למדינה,ירקו לו בפרצוף,אז וואלה אחרי שנה פרשתי.אל תשפטו אדם לפני שהייתם בסיטואציה שלו! ודי אם הקילשאות ילדים!
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|