|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() עם מתאמן
A חזה + יד אחורית גב + יד קדמית כתפיים רגליים אני עשה Abcxabcx מה אתם אומרים ? או שעדיף משהו אחר........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() לא דפקה יוצא לי 5 פעמים בשבוע
מוצאי שבת ראשון שני שלשי -רביעי(הפסקה) חמישי הולך מוצאי שבת ראשון הפסקה יענו יוצא לי פעמים בשבוע הפסקה למה שישי אני לא הולך!! וחייב לצאת לי יום מנוחה בשבוע... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() חלוקה טובה רק תראה אם תצליח להתמיד ב 5-6 אימונים בשבוע לתקופה ארוכה זה קשה
![]() |
#5 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() לא אני בשבוע 5 פעמים לא 5-6..........
ועם לא יצא לי עוד5 פעמים נעשה גם 4 אבל בתוכניות של זה 5 ואין מצב ל6 ..... 3 ימים מתאמן יום מנוחה ...... טעיתי במה שרשמתי למעלה אני עושה בדרך כלל מוצאי שבת ראשון שני שלישי(הפסקה) ואז ממשיך איך שיוצא ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יוצא לו 6 אימונים ב-8 ימים אז בחודש
משמע 22 אימונים בחודש זה אומר 5.5 אימונים בממוצע לשבוע.
![]() |
#7 | |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() 5 פעמים בשבוע זה סבבה...
רק תקפיד! אני גם בתכנית ABC ואני הולך 5 פעמים בשבוע עובד מצווין והכל טוב תנסה לחלק את זה ככה יהיה לך יותר נוח : ABXCAXB בהצלחה! ![]()
![]() |
#9 | |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() ציטוט:
למה בA יש חזה והוא עובד הרבה על הכתפיים ! ועם אני יעבוד על CA יום אחרי יום זה עובד על אותו שריר למה C זה כתפיים ניטו !! בכול מצב אני עושה אחרי C חופש מבין אחי למה זה מתנגש ..... אז ככה יוצא הכי טוב ABCXABCXABCXABCX לפעמים אני מגיע בדיוק ביום חמישי לB ויום שישי אני לא מתאמן אז מוצאי שבת אני אני ממשיך ע C ואז מפסיק עוד יום אחד ואז ממשיך .... תנסה להבין אותו אני עושה את זה שלא יהיה התנגשות אני יוכל לעשות גם משהו כזה במקום להמשיך עם C במוצאי שבת אני יתחיל מי התחלה וידלג על C ויתחיל עם A אפשרי גם אבל עדיף שלא למה אני מפסיד רגלים ..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
אני עושה ככה ואני עושה גם כתפיים B חזה A וקורע את עצמי ומצליח טוב מאוד... וכל הזמן עושה ABXCAXB כמו שאתה רואה אני עושה B כתפיים אחרי A ושוב מצליח מצווין! תנסה ותראה.
![]() |
![]() |
#11 | |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() ציטוט:
אני חושב שזה לא טוב למה יום אחרי שאתה עושה כתפיים לעשות חזה אחי זה קשהההה וגם זה אימון יתר וסתם התאמנתה יותר למחוראת אל כתפיים למה אתה לא נותן להם מנוחה.... מבין אחיי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
זה שטויות אחושרמוטה... וגם שאתה עובד על גב ויד אחורית ויד קידמית יהיה לך קשה כי מן הסתם היידים עובדות וגם להן יש חלק בהרמת המוט של החזה מזה השטויות האלו :| עשה טובה תעשה חזה ואז כתפיים ותבין על מה אני מדבר זה שטויות אבל ממש.
![]() |
![]() |
#13 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() לא יועד אני קוראתי הרבה באתר ואבנתי שככה הכי טוב לא סתם בתכניותש ל שיראלבודי עשו
A חזה יד אחורית ( שזה עובד על כתפיים הרבה) B גב יד קידמית (יום מנוחה לכתפיים ) אולי הם עובדות אבל בחזה הם עובדות הרבה!!!! C כתפיים רגלים הכתפיים קיבלו יענו יום מנוחה מבין .............. קיצר אני הישלח הודעה מוצאי שבת למה אני שומרר יאלההביי אחשלייי |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
כל אחד ואיך שהוא יכול לדעתי זה סבבה לעבוד כמו שאני עושה בכל מקרה שבת שלום אחי!
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|