|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() NOW Full Spectrum Minerals
Vitamin D 200 IU 50% (as Cholecalciferol) Calcium 1.0 g 100% (from Calcium Carbonate, Amino Acid Chelate and Citrate) Iron 20 mg 111% (as Amino Acid Chelate) Iodine 150 mcg 100% (from Kelp) Magnesium 500 mg 125% (as Magnesium Oxide. Amino Acid Chelate and Citrate) Chromium 100 mcg 83% (Yeast-free) Molybdenum 50 mcg 67% (as Amino Acid Chelate) Potassium 99 mg 3% (as Amino Acid Chelate) Zinc 22.5 mg 150% (as Amino Acid Chelate) Selenium 50 mcg 71% (as L-Selenium Methionine) Copper 1 mg 50% (as Amino Acid Chelate) Manganese 5 mg 250% (as Amino Acid Chelate) L-Glutamic Acid (HCI) 50 mg Boron 3 mg Vanadium 50 mcg (as Amino Acid Chelate) price: 4.9$ הנתונים הללו זה למנה של 2 קפסולות, ככה שכל קפסולה זה חצי ממה שכתוב פה. נראה לכם מולטי טוב ושווה את המחיר?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() נראה מעולה סה"כ למרות שחסרים לי לא מעט ויטמינים? זה מולטי מינרל או שלא רשמת הכול סתם?
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() רשמתי הכל (עשיתי קופי-פייסט)
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() 1)אני לא אוהב את זה יש דברים שמתנגשים כמו המגזניום והסידן עם כבר תלך על מולטי פשוט ותתסף במינרלים שאתה צריך בנפרד
2)המחיר זה בשביל כמה כדור?אתה מזמין מח"ול? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אז טעית בכותרת כי הוא מולטי מינרל.
טוב הוא מעולה, אם אתה רוצה שאני אבדוק לך את המחיר תגיד לי כמה יחידות יש באריזה וכמה יחידות זה הכמות הממולצת שפירסמת פה. ד"א גם לי יש תוסף שהמגנזיום מתנגש עם הסידן ואף פעם לא ידעתי כמה זה חמור.. נזכרתי שזה התנגשות אחרי שהבאתי 2 חבילות. למרות שמצד אחד יש התנגשות, מצד שני יש לסולגר ליין שלם של מוצרי "מגנזיום + קלציום" וצריך להיות גבול לפיגור....
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() כן זה מחו"ל (מותר בכלל לפרסם פה אתרים של חו"ל?).
זה 4.9$ לקופסא של 100 כדורים (שזה יוצא 50 מנות הגשה כי כל מנה=2 כדורים). אני יותר מודאג הקטע של לספוג כ"כ הרבה במכה, האם מולטימינרלים/ויטמינים בכלל נותנים לגוף את כל מה שרשום עליהם?
![]() |
#7 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() מעולה ..
איפה מצאת אותו בארץ? חשבתי שאין אותו בארץ.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() ההורים שלי חזרו מהארצות הברית לפני חודש אז גם רכשתי משם כמה מוצרים אני בסופו של דבר קניתי את ה NOW ADAM תברר עליו קצת הוא מולטי ויטמין מאוד איכותי והוא מכיל כמה תוספות שימושיות מלבד הויטמנים והמינרלים.
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני קניתי ביותר זול אבל היה לי הנחה משמעותית מסיבה שאני לא יכול לפרט. אני חושב שאפשר לספוג כלכך הרבה, הדבר היחיד שצריך לבדוק זה העניין של המגנזיום והסידן ביחד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|