|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יום שישי שעבר שברתי את היד לאחר התיעצות הבנתי שזה לא נורא וחודש לא יהרוס יותר מדי חשוב לשמור על תזונה אז בינתיים אני עובד על אירובי(בדיוק אני מתחיל חיטוב) וגם על בטן במכון כושר אני עובד על בטן אם הרבה משקל בבית זה לא כל כך אפשרי
הייתי רוצה לקבל תרגילים איכותיים לעבודה על בטן ללא תוספת משקל מכיוון שזה בעיה בבית ובנוסף עוד תרגילים לשאר הגוף (אם אפשר) כדי לצמצם נזקים ולא לאבד שריר יותר מדי(כמובן אני בחיטוב אבל לא רוצה לאבד יותר מדי) תודה לכולם
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה השתגעת? שברת את היד!
טוב אם אתה בכל זאת רוצה אתה יכול לעבוד על הרגליים אני מניח בכל מיני מכשירים (לא משקולות חופשיות!). יש לך סקוואט עם סמית' ועוד כל מיני לחיצות רגליים בכל מיני מכשירים (אני מניח שיש לך את המכשירים האלה בחדר כושר). תדאג לעבוד עם מישהו כי אני מניח שלא תוכל לעזור לעצמך אם תיפול או משהו כזה... בקשר לבטן - תעשוב פשוט כפיפות בטן מה כבר יש להגיד? יש כל מיני זוויות עבודה שאתה יכול לעבוד בהם ויש גם הרמות רגליים למיניהם... אבל עדיף שפשוט תשב בנוח לחודש הקרוב חבל סתם לגרום לעצמך עוד נזק!
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() שברת את היד,איך אתה יכול להתאמן?!
המקס שאתה יכול לעשות זה תרגילים לרגליים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() אל תתאמן,אני אומר לך אתה עושה טעות שתעלה לך ביוקר!
אתה חייב "להקשיב" לגוף שלך אם יש לך פציעה/אתה חולה אין מה לעשות אתה חייב לנוח עד לשיקום מלא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() זאת הסיבה שאני לא הולך לחדר כושר ונשאר בבית אבל באמת אני כל כך מפחד לאבד את מה שהשגתי יש לי נטייה להשמנה הייתי בעבר 130 ק"ג מה אתם ממליצים בכל זאת שלא יהיה נזק גדול מדי?
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|