|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
![]() הייתי אצל התזונאית, והיא נתנ ה לי תוכנית של 2500(או 2200) קלוריות למסה... הbmr שלי זה 1740... אז התפריט הולך ככה:
ארוחת בוקר: קערית קורנפלקס אלופים + כוס חלב (לפני בית ספר .) בבית ספר (ארוחת 10) : לחמנייה/פיתה מחיטה מלאה; 3 פרוסות פאסטרמה + מיונז/חומוס עדיף או פרוסה של גבינה צהובה/גבינה קשה או ביצה קשה או חביתה בצירוף חומוס (חביתה וחומוס... Wtf?) מיד אחרי הסנדוויץ' הנ"ל, מנת פרי ! כשמסיימים בית ספר (13:00): כריך עם משהו מתוק - גבינה/חלווה/ריבה . בבית (16:00): ארוחה מבושלת כרגיל; 2 יחידות שניצל/ קציצות, + מצקות פחממה (אורז, פתיתים, ספגטי וכו'), למאלות חצי צלחת בערך . באימון במכון כושר : אחרי אנאירובי, ולפני אימון ריצה(20 דק' ריצה) - מנת פרי - בננה/2 תמרים/תאנה גדולה/2 שזיפים מיובשים/3 משמשים . (חחח איזו בחירה מה...) ארוחת אחרי אימון: חלבון - ביצה + חצי קופסאת טונה/סרדינים . או ביצה + חצי קופסאת קוטג' . או קופסאת קוטג' שלמה . + פחמימה - 3 פרוסות לחם מלחם מלא(חיטה מלאה) + סלט ירקות + שמן זית, ואבוקדו/טחינה . ארוחת לילה: יוגורט מתוק - 3% שומן + 10 יחידות שקדים ואגוזים (בוטנים, קשיו וכו' .) זהוו איזה כיף לאכול הרבה חיח !! מה אתם אומרים ? |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|