|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מכבי חיפה ברגעים אלה מקבלת את גביע הטוטו ..
התוצאה היא 2-0 למכבי חיפה גולים : רנאטו X2 אחד מהגולים הוא פנדל אדום ליאבוריאן ( בני סכנין ) ![]() חח מישהו בכלל ראה תמשחק ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חח חוץ מי זה שזה כדורגל ישראלי אז אף אחד כימעט לא מיסתכל זה גם גביע הטוטו אז פחות אנשים מיסתכלים וזה גם שתי קבוצות מיסכנות .כמה שאני שונה את חיפה אני שמח שהם ניצחו את סכנין האפסים האלה
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() שונא את מכבי חיפה !!
הפועל חיפהה עולה עולה את מכבי אני שונאאאא
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חח יש לי חבר אוהד הפועל חיפה כבר נמאס לו להסתכל על המשחקים .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי כוסעמק כל הזמן מפסידים פשוט לוזריםםם יואב כץ בנזונה
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כנראה יש לכם סיבה טובה לשנוא את חיפה ...
אוהדי הפועל פחחח אין לכם כסף לסנדוויצ'ים אחרי אימון ימסריחים השחקנים שלכם משחקים על חסות .... זה שחיפה הורידה הילוך בשנתיים האחרונות בשביל לשלב צעירים, לא אומר שאנחנו נשאר ככה לאורך זמן ... שכחתם שההינו כמה שנים אלופים ברציפות ושיחקנו הכי יפה בליגה גם בלי תקציבים של מאות מיליונים .. כל המיליונרים שקנו אותכם יום אחד יעזבו אותכם ואתם תיפלו לקרשים כי יש לכם הנהלה כושלת ... שאפילו עם 300 מיליון דולר שקועים בחרא.. נראה מה תעשו כשגאידמק יכנס למעצר איך אתם תתפקדו
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ראיתי עכשיו תמשחק בחדר כושר
![]() עוד התארבתי עם חבר שלי על שווארמה שחיפה לא תכניס פנדל, עכשיו אני חייב לו שווארמה \:
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מאז הליגה בשנה שעברה .. ( המשחק האחרון בחצי גמר ניצחנו אותם ) אמנם בקושי אבל זה היה בהחלט משחק שלנו ... גולים כאלה מכוערים היו להם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|