|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() התקציב הוא 40-45 אלף, אני צריך עזרה בקניית מכונית, צריך לחשוב על מס' דברים -
אמינות, יופי, כוח.. אממ חשבתי על הונדה האצ'בק, מאזדה 323, מיצובישי קולט, אאודי A3, סקודה פביה, סיאט איביזה, סוברו אימפרזה, גולף(!).. אני צריך המלצות, טיפים יעוץ כל מה שאפשר, ביג בן עומרי טורבו וכל שאר המבינים.. על מה אתם ממליצים? איפה לחפש? אפשר למצוא גולף שנראית טוב ובמצב טוב בתקציב הזה? אני לא רוצה לקנות אוטו מתחת לשנתון 2000-2001.. תודה לכל העוזרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בתקציב הזה הייתי מחפש הונדה סיוויק או סיאט איביזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מבחינת יופי לדעתי אוודי מבחינת כוח לאוודי יש מנוע 1800 טורבו עם 125 כ''ס ולגולף יש 2 ליטר עם 115. אבל וזה אבל גדול הגרמניות גם יקחו לך ביטוח פי 2 מהשאר לכן איביזיה 2002-2003 תיהיה בחירה הכי טובה פה גם אמין גם יפה ויש לו מנוע 1600 כמו של הגולף ושל האוודי. והביטוחים שלו לא בשמיים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]()
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כבר פתחתי הודעה בקארס פורום,
ולא מצאתי סיאט איביזה 2002-2003 בתקציב הזה, אני נוטה ללכת עליה באמת, מבחינת חלפים, ביטוח וכו' היא בין החסכוניות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
מבחינת יופי איביזה נראה כמו כופסת סבון כמו כן סקודה איתה מבחינת אמינות הכי טוב יפני... אם אתה יכול לחרוג יש לך את 206 Gti ב55 אלף שנת 2000 180 כוח סוס 2 ליטר מנוע.. אוודי 1.8 טורבו גם 180 כוח סוס אבל מומנט פחות חזק שזה פוגע בתאוצה... יש לך גם אימפרזה טורבו אבל שמות 199x שהיא בכלל קטלנית. או שיש גם גולף Gti. אבל אלה מכוניות ספורט שלא מתאימות בתקציב לפי שנתון שאתה רותה לדעתי תקנה אוטו יותר אפילו שהוא יותר ישן אבל מה לא יודע למה על סיאט לא היתי הולך לדעתי אוטו לא משהו. המסכנה הכי טוב בישבילך זה יפני אומנם לא הכי יפות ולא הכי חזקות אבל אין כאב ראש ואין ביקורים במוסך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני צריך לבדוק אם אני יכול לחרוג מהתקציב בצורה רצינית, אם כן אני הולך על הונדה סיוויק 2001-2002, הכי אמינות לדעתי..
בכל אופן, במסגרת התקציב על מה הייתם ממליצים לי? עזבו את המכוניות שרשמתי.. מה דעתכם על פג'ו 206? שמע אחי אני מחפש מכונית חזקה אבל אני לא צריך לעוף, אני קונה מכונית בכדי לשמור עליה ולא כדי לפתוח לה את הצורה בכביש.. 206 Gti? יש לך תמונות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() ![]() זה 206 שנת 2000-2001 אם אתה לא רייסר לדעתי 1600 סמק בלי כלום יספיק לך...לך על הונדה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לא ממליץ לך להתקרב לפג'ו אולי היא נוחה וטובה לנהיגה
אבל שתצטרך מוסך וזה יקרה הרבה תכין תמזומנים כמו שאומרים. יש לי חבר מוסכניק שהחליף פג'ו 206 2002 לגולף 98 הבדל שמיים וארץ. פשוט עולה עליו בהכול אמינות יושב הרבה יותר טוב על הכביש 100 כ''ס והכי חשוב בקושי רואה מוסך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תכלס הגולף זה אחת המכוניות היותר מוצלחות של פול'צ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני הייתי הולך על גולף vr6,יש כמה כאלו ביד שנייה באיזור ה-40 k .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אורי אני אשמח לראות כאלו אם אתה יכול לעזור לי, אבל שלא יהיו מעל ליד 3, ושנתון מינימלי 99-2000 מתחת לזה אפשר להגיד שזה בזבוז, אני לא אצליח למכור אותה כשאני ארצה ואני אפסיד עליה המון, אני חייב לחשוב קדימה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
עלק ....איזה בולשיט ענק אתה מדבר פה....לא ממליץ להתקרב לפגו חחח איזה ילד כאפות אתה... מה אתה מבין בכלל. עובדה שבשנות 2000-2002 זאת היתה המכונית הנמכרת ביותר באירופה זה שבארץ לא מבינים כלום במכוניות זה כבר משהו אחר. http://youtube.com/watch?v=957esVoKd4c&feature=related יאי היא פשוט בובה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() האצב'ק..! תביא אחת מושקעת ואל תשבור תראש יותר מדי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
מנהל ראשי
|
![]() אור היקר,
אני גם הייתי לקראת רכישה של מכונית חדשה לפני כחודשיים בסוף קניתי פולו Gti (אפשר לראות אותה כמעט כל יום מחוץ לסניף של ישראלבודי בר"ג) אני רציתי רק מכונית ספורט אז ביררתי בעיקר עליהם מהנתונים שאני אספתי אלה האופציות אם מכוניות ספורט מדברות אלייך כך בחשבון שההוצאות יותר גבוהות אבל לפחות לבנתיים אני נהנה מכל רגע: *פיג'ו 206xs מנוע 1600 אפשר למצוא שנת 99 בתקציב שלך למרות שאם עוד קצת מאמץ אתה מקבל כבר שנת 2000 עם מנוע קצת יותר חזק לגבי הביטוח על האוטו יחסית הוא לא בשמיים וגם ההוצאות על הדלק סבירות לגבי אמינות שוב זה אוטו ספורטיבי אבל לא צריכות להיווצר בעיות מיוחדות. *פולו Gti, קצת יותר חזקה מ206xs, נדירה יותר וקצת מעל התקציב מה שכן תענוג גדול היא מגיבה בצורה לא נורמלית יחסית למכונית בתקציב שלה ואני נהנה מכל רגע מה שכן ההוצאות על ביטוח תיקונים ודלק היו מעט יותר גבוהות מהאחרות. *רנו קליאו ספורט, היה קשה למצוא אחת במצב טוב ובכלל אוטו קצת חזק למכונית ראשונה לדעתי אבל אם אתה מחפש רכב באמת חזק בתקציב הזה זאת אופציה די טובה אבל שוב בגלל שהיא יותר חזקה גם תצרוך לך יותר דלק. *סיאט איביזה/איביזה טורבו, לא בדיוק אוטו ספורט אבל בגירסת הטורבו הוא רכב די מהיר גם אופציה טובה ויחסית הטיפולים והביטוח לא בשמיים אם לא הייתי פנאט על רכב ספורטיבי רוב הסיכויים שהייתי קונה איביזה 1600. *פיאט פונטו Hgt, גם אופציה מה שכן לא קראתי על הרכב יותר מדי וגם לא יצא לי לנסוע עליו ככה שאני לא באמת יכול להגיב אבל תדע שהאופציה בהחלט קיימת. מעבר לכך כמובן שקיימות גם ההונדה סייוק, האימפרזה הרגילה וכו' לדעתי אם אתה מחפש רכב צעיר וחסכוני לך או על פיגו' או על האיביזה. דבר איתי בכל מקרה בנייד אם אתה חושב שאני יוכל לעזור במשהו.
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() שלומיק שבוע הבא אני שוב חוזר איתך מורידים עוד מראות ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() דבר ראשון בין הסיאטים זה או איביזה (שלדעתי הישנות לא נראות משהו בכלל) או הלאון שהיא אחלה, פולקסווגן גולף - אוטו מצויין לתקציב, ואגב אם אתה ממש רוצה אתה יכול לקנות גם פורד מוסטנג 96 ב45-50 אלף, לא קשה.
הונדה האצ'בק לדעתי לא משהו.
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אתה תותח מבין הכול לך תעשה ביד על פז'ו... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |