|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() Fbw
חזה : דחיקת מוט ב(ישר) 10x3 דחיקת מוט/פלייס בשיפוע חיובי 3x10 -- הוא אמר לי לבחור אחד מן השניים גב : פולי עליון 3x10 חתירה -3x10 רגליים : פשיטות ברכיים 3x10 סקוואט 3x10 כתפיים - לחיצת כתפיים (כתף קדמית) 2x8 הרחקה לצדדים(כתף אמצעית) 1x10 יד קדמית : כפיפות מרפקים בדאמבלים יד יד בישיבה -1x10 כפיפות מרפקים W (בעמידה ) 2x8 יד אחורית - משיכת חבל למטה (פולי) 2x10 קיקבאק/לחיצה צרפתית 1x8 מה אתם אומרים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה רק מתחיל להתאמן?
כי אם כן זה אחלה תוכנית לחודש- חודשיים הראשונים... ואז לעבור לab...
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני בתחילת החודש ה-3 לאימונים שלי וסוף חודש אחרי השלוש אני מתחיל Ab
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() התוכנית של החזה ושל הכתפיים לא טובה....תעשה את הלחיצת חזה ללא שיפוע...בכתפיים...בלחיצת כתפיים עובדת הכתף התיכונה וטיפונת הקידמית....ואת החתירה בעמידה תוריד מהתוכנית שלך כי בנאדם שיש לו בעיות בכתפיים זה תרגיל שיכול לגרום לפציעה....תעשה הרחקת כתפיים וסגרת עניין.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לגבי החזה תסביר את עצמך שוב לא הבנתי מה ההסבר שלך ולגבי כתפיים נגיד אני יעשה הרחקה לצדדים זה רק כתף אמצעית מה אני יעשה בשביל קדמית ? ולא הבנתי למה לעשות לחיצת חזה ללא שיפוע הרא אני עובד על החזה העליון גם ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה עושה לחיצת חזה בשיפוע חיובי זה עובד לך על החזה העליון...עדיף לעשות לחיצת חזה ללא שיפוע על-מנת שזה יעבוד על כל החזה...אתה בתור מתאמן מתחיל זה מספיק, תרגיל אחד לכל קבוצת שריר....אתה כרגע לא צריך לעבוד על כתף קידמית...היא עובדת מספיק טוב בתרגיל החזה...
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אחי איזה שטויות אני חייב לעבוד על חזה עליון כי דחיקה ללא שיפוע לא עובדת על עליון היא עובדת על אמצע ולא על הכל החזה כמו שאתה חושב.. אני לא רוצה חזה אמצעי חזק ועליון חלש זה לא טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מתאמן מתחיל! אין הצדקה לעשות יותר תרגילים...תרגיל אחד כללי מספיק...זה הכל....בזה סיימתי לענות לך....
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ברגליים הייתי מתחיל מהסקוואט..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתחיל מסקוואט ותודה דאנזיג על זה שעניתה לו עכשיו אין טעם להתווכח איתו בכלל מה שאתה מדבר על תרגיל אחד מכל דבר זזה מתאמן בשבוע הראשון לשו וגם לא אני כבר חודשיים + הספקתי להגיע למשקלים תאמין לי
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|