|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() גם יפה וגם עושה ספורט!!!
![]() כתבה לא רעה. חבל שבתחום הספורט הזה משתמשים בסטרואידים כדי לרמות. קבלו איזה בטן - זה באמת נראה כאילו היא לקחה GH ![]()
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יותר מ 50% מהספורטים משתמשים בחומרים אסורים
![]() |
#4 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() זה Kfc ואבטיחים...
(המבין יבין)
![]() |
#5 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
הושעה
|
![]() 50 אחוז?! אני הכי שונא את התמימות הזאת. 99% מהאתלטים המקצועיים ספוגים ביותר חומרים מבית חולים קטן. זה מעצבן אותי כשפתאום "תופסים" אחד מהם על שימוש במשהו. מה הקשר לרמות?! אולי לאוהדים ולחובבנים זה נראה כאילו אפשר להסתדר בלי חומרים ושאפשר פשוט "לבטל" אותם. אבל אנשים לא מבינים שאם זה יקרה הספורט והאתלטיקה בפרט יצנחו לתהום העמוק ביותר שאפשר לתאר.
![]() |
#7 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() תכלס רק תודות לחומרים מתקדמים היום בשיאים
יש מקסימום מסויים שבן אדם יכול להגיע אליו ואם חומרים הוא גבוהה טיפה יותר...
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אני שונא את התפיסה הזאת שסטרואידים זה לרמות.
לרמות זה לקשור למתחרה שלך את הנעליים אחת לשניה לרמות זה לשים לו משהו במשקה כדי שהוא לא יתפקד לרמות זה לשחד שופט לקחת סטרואידים זה לא לרמות ,זה רק עוד כלי של המקצוע אני מתעב את התמימות והבורות של הציבור הרחב שבולעים את כל הגועל נפש שאומרים על הספורטאים האלו אחרי שהם נתפסים ,יושבים מול המסך עם הבעת פנים עילגת מחכים שיאנסו להם את התודעה בקמפיין שנמשך משלהי שנות ה70 "סטרואידים זה השטן " . כשדווין צ'יימברס הלך ראש בראש עם מוריס גרין במשך 3 שנים ,כולם הריעו וכולם מחאו כפיים , היום בקושי מזכירים את שמו . שמו של ג'סטין קטלין נמחק מעל פני ההיסטוריה. ועכשיו יקרה אותו דבר למריון ג'ונס ,אחת האתלטיות הכי מוכשרות שיצא לי לראות בימי חיי . האם אנשים אשכרה מאמינים ששחקני פוטבול כל כך גדולים וחזקים רק בגלל מולטי ויטמינים ? האם אנשים באמת מאמינים ששחקן בייסבול יכול לזרוק כדור במהירות של 150 קמ"ש רק בגלל שהוא אכל "צ'יריוס" לארוחת בוקר ? האם אנשים מאמינים ששחקני Nba מסוגלים לשחק 82 משחקים בעונה שקצרה יותר מ5 חודשים ,לא כולל פלייאוף וליגת קיץ ,רק בגלל אומגה שלוש ואוכל טוב של אמא ? סטרואידים קיימים בכל סוגי הספורט מרמת ליגות החובבים,ועד האולימפיאדה ואליפויות העולם ,חוץ מגולף,זה לא באמת ספורט.
![]() |
#9 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מה הקשר? שאתה לוקח סטרואידים לשפר את הביצועים שלך, ומישהו אחר לא - ובגלל זה מפסיד, זה נקרא לרמות!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
למה נראה לך שמישהו ברמה האולימפית לא לוקח חומרים אתה יודע מה ? יש מישהו שלא לוקח חומרים נכון בסוף כל ריצת 100 מטר יש איזה בחור לבן שחיף כזה שמגיע בזמן פתאטי של 15 שניות ? יפה ![]() זה הבחור שהחליט להיתחרות נקי WHOO איזה אתלט מדהים הוא ! LAME
![]() |
![]() |
#12 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 | ||
חבר פעיל
|
![]() כאילו שכל המתחרות שלה לא עשו את זה- היא הגיבה לזה יותר טוב.
||
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|