|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() קיצר קיבלתי ממנו מכה בעין השמלית אבל בצד כזה לא באיזור של העין בכלל
בהתחלה לא היה סימן כחול לא כלום רק נפיחות טיפה.. קיצר למחרת אני קם אני רואה אדום כזה איפה השקית של העין כוסעעמממקק לא מבין איך הגיע לשם בכלל סימןן אמא שלי אומרת כל מכה קרובה לעין משפיעה על האיזור :\ כמה זמן זה יעבור לייי? זה לא פנס או משו אבל יש סגול כזה איפה השקית של העין |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה גם סוג של פנס...
כמו כל שטף דם זה יעבור לך תוך כמה ימים-שבוע..אני מעריך
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא ידעתי שפה זה פורום "מכבי! שירותי אונליין"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() 16 יום 5 שעות 4 דקות 21 שניות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() חח מה זה איזה מהר אתם עוניםםםםם
ואני בן 17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() סים קרח על זה אחי
אם הכאב ממשיך ולא נפסק גש לרופא הכי טוב ובקשר לזה שרבתה איתו חחח אל תיתן למצבים כאלו לקרות קח כסא שים לו בראש ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
במקום לדאוג מתי זה יעבור לך שים לו דקירה בכבד, שידע שעם משפחת אסולין לא מתעסקים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
חח זה קרה יום שישי בבוקר כזה שחזרנו מיציאה של יום חמישי חח אין כאבים או משהו רק אם אני לוחץ על זה והנפיחות ירדה רק מפריע לי הסימן הסגולל מתחת לעיןן יעני הסימן בכלל לא במקום של המכה חח הכי מוזר :\ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
שתף אותנו בבקשה על מה הייתה המריבה ואיך היא התחילה ואיך ניגמרה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחח חזק אחי! +1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() זיין אותו מכות על השטף דם.
=/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() גבר אתה לא מתבייש לבוא לפורום ולהגיד לנו בצורה עקיפה שקיסחו אותך.?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
הושעה
|
![]() מזכיר לי את הפעם שאני ואיגור עשינו בצחוק איזה קרב סמבו בביה"ס והוא בטעות נתן לי בוקס בעין...
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחחחחחחחחחח פירק לך ת'תחת אני במקומך שם זין על העין והולך לשפוך לו ת'טחול
![]() |
#18 |
חבר מתחיל
|
![]() חחחחחחחחחחח מה שיש לי זה כלום מה שעשיתי לו ימפגרים ברח לו המרפק לכיוון הפנים שלי בגלל זה זיינתי אותו אני לא אומר שלא חטפתי אבל גם הוא קיבל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בשהייתה בכיתה ג' ככה וש WARCRAFT 2 היה להיט מטורף!!!! אני וחברים שלי היינו כלכך מושפעים שבפורים ירדנו למטה אם חרבות וגרזנים וכל השטויות האלו מפלסטיק התחפשנו לבני אדם ולמפלצות והתחלנו ממש לכסח אחד תשני במכות !!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחח וצחוק לא צחוק מכה אם חרב מפלסטיק או גרזן פלסטיק בעין זה כואב...ו2 מהחבורה שלנו הלכו בוכים הבייתה :):):):) יש לי תמונות באלבום בבית של זה חחחחח אם ניפגש מתישהו אני יראה לך ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |