|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי יש לי בעיה מעצבנת ומוזרה במחשב אין לי מושג ממה זה
הבעיה היא שמשום מה השטח הפנוי בהארד דיסק שלי הולך ופוחת מבלי שאני יוריד שום דבר למחשב מבלי שאני אשמור משו , פשוט שום דבר ! כל כמה זמן אני מסתכל ורואה שיורדים עשרות מגה כל כמה דקות ואני משתגע מזה עשיתי סריקה של וירוסים וסריקה של תולעים וכל זה . . . וכלום ממה זה יכול להיות , זה קרה פה למישהו ? [ אין לי מסנג'ר או איסיקיו וכל הדברים האלה . . כי אתמול מישו פה אמר לי להכנס אליו לא מוצא ת'אשכול חח ] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() http://stevengould.org/downloads/cleanup/CleanUp452.exe
תוכנה מצויינת בשם cleanup, היא מוחקת כל מיני קבצים שמיותרים על המחשב. אני משתמש בה מלא זמן כבר, לא דפקה לי כלום(לא מחקה דברים הכרחיים). אח שלי כלך היום מוריד אנימות מהאינטרנט, יחד עם זה מצטבר על המחשב כל מיני קבצים דפוקים. בקיצור, בסריקה אחת זה ניקה לו איזה 2 ג'יגה.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ואללה תודה אחי
אבל אתה בטוח שזה קשור לבעיה שלי ? כי לי יש ת'בעיה שהמחשב פשוט מאבד מעצמו מקום פנוי בהארד דיסק הייתה לאחיך גם בעיה כזאת או סתם פשוט לא היה לו מספיק מקום במחשב ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() לא נראה לי שזה קשור לבעיה, אבל זה יפנה לך מקום..
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אה הבנתי תודה גבר בכל מקרה
יואו מה זה הדבר הזה בן זונה בחיים שלי לא ראיתי כזה דבר תוך שעתיים נעלמו לי 150 מגה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() חכה עוד מעט ביג בג\בזוקה יעזרו לך...
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() פיי אחי התוכנה שלך חריפה אני רואה
זה עוד לא נגמר וכבר מצאה לי ג'יגה למחיקה [40000 קבצים] זה לא עושה את הבעיה שיעני אתה צריך להתחבר מחדש לכל הפורומים נכון ? יש תוכנות טיפה דומות פשוט שעושות את זה . . . |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() ההתחברות שלך לפרוומים נקרא עוגיות אם אתה מוחק אותן אז אתה צריך להתחבר מחדש לפרוומים..
בכל מקרה אני תמיד בעד פירמוט.. אגב הדרך הבריאה ביותר להחזיק מחשב זה לעשות לו פירמוט כל חודשיים שלוש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בזוקה יש לך מושג איזה דברים יכולים לגרום לבעיה הזאת אחי ?
ובקשר לפרמוט אני מעדיף שלא לעשות |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בטח אח שלך בן ה-8 מוריד סרטי פורנו ומאכסן אותם בתיקיה בלתי נראית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אממ זאת לא הבעיה . . אבל אהבתי חחח יואו זה משגע אותי בונא הקלין אפ הזה מצא לי כבר 5 ג'יגה מה זה חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
6.8 ג'יגה יא אללה מה זה כמה זבל יש לי במחשב בכל אופן אבל הבעיה היא שאחרי שזה יסתיים שוב הספירה לאחור תתחיל והמחשב יתחיל לאבד לי מקום פנוי במחשב עד שאני ישאר עם מגה וחצי במחשב :closedeyes: אבל תוכנה בת :):):):) אחי ממליץ לכולם ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() אה יש לך כזה שעון שרץ לאחור ואז כשהוא מגיע לאפס המחשב נסגר?
תכוון את השעון במחשב ל10 שעות אחורה או משהו כזה, וגם הוירוס הזה יקבל את זה, ואז במקום 6 שניות זה יהיה 10 שעות ו60 שניות.. אם לא הבנת אני אסביר שוב.
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אממ לא אחי זאת לא הבעיה הזאת
פשוט מאוד שמתי לב שהשטח פנוי במחשב שלי יורד בלי שאני יעשה כלום התחלתי להיות אובססיבי ולבדוק כל איזה רבע שעה כשאני על המחשב ובאמת כל שנייה יורד לי איזה מגה משו מטורף ואני לא יודע למה [ אחי אתה בטוח שזה לא מוחק דברים חשובים ? חחחחח כבר 11 ג'יגה ] |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
אולי זה בגלל הוירוס הזה יש לך כל כך הרבה?:| אולי הוא מכניס לך קבצים למחשב או משו... אין לי מושג... דברים הכרחיים הוא אף פעם לא מחר לי.. אני איתו כבר כמה שנים, כל כמה חודשים עושה סריקה... לא היו בעיות.
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() תלוי, אם האח המכור לפורנו שלי חוזר מהצבא :|
אבל מגיע לאיזה 200-500 אני יודע... אני ממש לא אינדיקציה כי אני לא מוריד כלום, אבל לאחי שכל היום בבית(לא החייל) וחורש אנימות, אז הוא מגיע בטח למלא...
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() בונא זה טרוף זה לא נגמר
הגעתי ל-18 ג'יגה זה לא הגיוני וכולן מאותה ספרייה של טמפוררי אינטרנט פיילס זה לא הגיוני שיש לי שם קבצים של יותר מ-20 ג'יגה סה"כ מה עם שאר הספריות במחשב חחחחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() אמרתי, יכול להיות שזה מנקה את כל מה שהתווסף לך(אמרת שהמחשב מאבד מקום סתם, בטח זה מגיע לשם..)
תעשה בדיקה אחרי הסריקה תבדוק אם עדיין הולך לך מקום פנוי, אם כן תבדוק אם אתה מנותק מהאינטרנט זה עדיין קורה.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|