|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מישו מכיר איזה שיטות/עצות או לא יודע מה
שיעזרו לשיער לצמוח יותר מהר.. השיער שלי גדל מזה לאט ואני עם שיער ממש קצר ואני רוצה שיער ארוך.. יש איזה מישו שאומרים שממש דומה לי מכירים איזה שיטה?לאכול סוג מסויים של אוכל או לעשות איזה משו? ואני רציני אל תכתבו לי שים מיונז וטחינה על הראש ושב חצי שעה ככה תודה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פאה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חחח איזה באסה אחי..שלי גודל מהר חחחח ואני גם לא מסתפר...בקטנה אחי אולי מתאים לך קצוץ?;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ויטמינים
![]() |
#5 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() חלבונים + שומנים + וויטמינים..
כבודיבילדר , אתה צריך לשים לב שהציפורניים והשיער שלך גודלים יחסית יותר מהר מלשאר האנשים..
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שים דשן
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח דשן לא הולך טוב...גם כבר אין דשא בגינה
ופאה ברור שלא השיער שלי גדל ממש לאטט ואני לא שם לב שזה יותר מהר מאחרים אם אני יאכל הרבה ירקות(ויטמינים)הוא יגדל יותר מהר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואם אני שם ג'ל זה נראה עוד יותר גרוע. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() גמני מסתפפר פעם בחודש וחצי חודשיים אבל תמיד הייתי עושה כמעט גלח כזה ואני רוצה ארוך...
הראו לי שכנראה אני דומה לאיזה אחד jon heder ויש התערבות עם חבר אם אני יראה כמוהו שאני יאריך..אני אומר שלא אבל הרבה אומרים שכן נראה מה יהיה וזה לא צרות של עשירים לא אכפת לי איך הוא יגדל רק שיגדל |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לך לרופא יש תכשירים מיוחדים בטח בסופרפארם מבוססי קפאין או אנערף
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח טוב תודה ננסה כמה דברים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() אבץ(מסקנה רבנית הפסק לא*#ן)(מסקנה שלי א**ן כמה שבא לך פשוט תכניס גם אבץ לגוף)
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה קרחת ושים עליה חמאת בוטנים
תוך יומיים יש לך שיער אחו :):):):):):) ארוך :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל
|
![]() יש כמה אפשרויות...
או שתשים קליפה של אבטיח על הראש ותשאר איתה חצי שעה או שתקח דג חשמל דג פטיש ודג חרב תערבב ותמרח על הראש זה עבד לפארוק... תנסה גם אתה ![]()
![]() |
#17 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחח מי זה פארוק.??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל
|
![]() ציטוט:
חחח פארוקקק מאלכס חולה אהבה... נולדת בארץ אחי?
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|