|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו יכול בבקשה להביא לי כמה אופציות לאימו Fbw , תרגילים + מס' סטים וחזרות.
תודה רבה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() bench press
bent over rows pendlay rows chin ups pull ups military press dips power clean clean and press full squats deadlift full contact twists בחר לעצמך כמה, אל תגזים עם הווליום, זה אימון בתדירות גבוהה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() אני מציע רק לעשות כמה שיותר תרגילים מורכבים ב-fbw
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
קטנים אפשר לבודד...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יד אחורית עובדת חזק מאוד בלחיצות חזה ובלחיצות הצבאיות. יד קדמית עובדת חזק מאוד במתח ובחתירות למיניהם. תאומים עובדים יפה בסקוואט (מלא) ובדדליפט. טרפזים עובדים מצויין בדדליפט. אמות עובדות יפה בכל תרגיל pull מן הסתם. יש המאמינים כי בטן עובדת מספיק בסקוואטים ודדליפטים, למרות שאני קצת בספק בקשר לזה, ונותן 2 סטים לבטן פעם-פעמיים בשבוע. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חוצמזה, לגוף יש נטייה לגדול כאחד, והשחרור ההורמונלי (בעיקר טסטוסטרון והורמון גדילה) בעקבות התרגילים המורכבים הנ"ל הוא ע-צ-ו-ם. כך הגוף שלך מתוכנן לעבוד, כאחד, ולא מבודד שריר שריר. עכשיו יבואו החבר'ה פה שיגידו שחובה תרגילים מבודדים, אז שיגידו, נמאס לי להתווכח על זה. עריכה: אם MARK RIPPETOE, המאמן של המאמנים הטובים בעולם, גם בדעה כמו שלי, זה אמור להספיק כביסוס לדברי, ואם לא, אז היד קדמית, אחורית וטרפזים אצלי יעידו, הם לא מפגרים כלל ביחס לגוף. קרא את זה גם: http://www.musclemecca.com/showthread.php?t=269 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
סקוואט/פרונט סקוואט דדליפט/דדליפט רומני בנצ פרס/מקבילים כל מיני חתירות לחיצת כתפיים בישיבה/עמידה ואם אתה רוצה, תוסיף איזה פעם-פעמיים בשבוע סט או שניים של לחיצות צמודות, לחיצה צרפתית וכפיפות מרפקים
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמה סטים זה אמור לצאת באימון? או כמה סטים לכל שריר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה מאוד נחמד, כשהגעתי לפה, הפורום היה מלא במתאמנים של Abcd וחברותיה עם הרבה סטים מבודדים לכל שריר . טוב לראות שלאט לאט יש כאן שינוי באווירה ואנשים שמוכנים להסתכל על דברים אחרים בראש פתוח.
![]() |
#11 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
לפני שנתיים בפורום השחור הישן, כולם היו אומרים בפה אחד ש-FBW נועד רק לחודש הראשון של האימונים. אחח השינויים שהצלחנו לחולל. (תאכלס נראה לי ש- Gal.T היה החלוץ כאן בפורום בנוגע לנושא הזה). ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() עידן והזברה, אתם רוצים לספר את זה לדוד ארבל XD
http://www.israelbody.com/showthread...428#post450428 :-)
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() לפי דעתי תעשה ככה גם לפי הסדר הזה יהיה לך הכי נוח וגם הכי בטוח
דדליפט מקבילים סקוואט מתח כפיפות בטן בשיפוע שלילי עם משקל לכל תרגיל יש את השיטות שלו בכדי לגייס חלקים שונים שצריכים דחיפה דדליפט - בסוף כל חזרה אפשר לעשות שראגס בשביל לתת בוסט לטרפזים מקבילים - מרפקים החוצה בשביל דגש חזה, מרפקים צמודים לגוף בשביל דגש יד אחורית סקוואט - בסוף כל חזרה אפשר לעשות הרמת עקב על מנת לתתת דחיפה לתיאומים מתח - לא להקיף את המוט עם האגודל מהצד השני בכדי להקשות על האמות, אחיזה עם אצבעות לכיוון הגוף מגייסת יותר את הדו ראשי, אחיזה עם גב היד לכיוון הגוף מגייסת יותר את הגב, כפיפות בטן אין מה להוסיף, 4 סטים של 6-8 מכל תרגיל, ![]()
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() רן, אז?
השיטה של ארבל מהכתבה באתר, היא לא בהכרח לחלוקה הזאת, אפשר להתאים אותה , עם קצת שינויים ,גם לאחרת והיא ברמה העקרונית, מכילה בתוכה עקרונות של דלוד ,עבודה עם זמן ארוך תחת עומס (tut) ,שילוב של תקופות עם דגש ספציפי בעבודה על כוח ובכלל פריודיזציה .אלה עקרונות חשובים ויעילים מאוד בתוכנית לכל מטרה (לא כולם הכרחיים, אבל חלקם ממש תורמים) והם מעידים על כך, שלא מדובר פה בסתם תוכנית מצוצה מהאצבע. חוץ מזה, אני יותר בראש של "תנסו את הכל, יש סיכוי שאתם שייכים לחלק מהאוכלוסיה שיותר מתאים לו להתאמן אחרת". כל עוד המתאמן ימשיך לנסות ,עד שהוא ימצא תוכנית שהוא מבסוט ממנה אני אשמח. אבל, מה שהכי חשוב ,זה שצריך להתנתק מהגישה הזאת של Fbw וab זה רק למתחילים, להפך, אתה תמצא הרבה יותר אחוזי הצלחה בשיטות עם התדירות הגבוהה יותר. אל תשכח שארבל הוא לא המתאמן הממוצע מבחינת גנטיקה ושהגוף שלו ראה חומרים. על אותה מטבע, אפשר להביא מספיק שמות מעולם הבאדיבילדינג שעובדים ועבדו בשיטות עם תדירות גבוהה (קולמן פחות או יותר, מנצר והזה מהאתר של HST). ציטוט:
"מאז ומתמיד ראיתי בכתיבה עבודה מתועבת ביותר. לכתוב זה כמו להזדיין. זה כיף רק למתחילים. זונות זקנות לא נהנות"
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה :]
אבל מה עם השרירים הקטנים? יד אחורית , יד קדמית... אין עבודה עליהם? נראה לי שזה לא מספיק שהם עובדים ביחד עם השרירים הגדולים.. אי אפשר לשלב גם לחיצת צרפתית וגם כפיפות מרפקים עם מוט? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא נראה לך שהם עובדים מספיק ? תקשיב, אנשים טועים כשחושבים שיש "שריר ראשי" (אגוניסט) אחד בתנועה מורכבת. כמו לדוגמא, לחיצת חזה, ישנם שני "שרירים ראשיים" בתנועה, אגוניסט הוא לא פר תרגיל, אלא פר מפרק, בלחיצת חזה, ישנם שני מפרקים שמעורבים בתנועה, מפרק הכתף ומפרק המרפק. האגוניסט במפרק הכתף הוא החזה כמובן, ובמרפק הוא היד האחורית. כמובן שפועלים עוד המון שרירים בתנועה כסינרג'יסטים ומייצבים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
|
![]() ציטוט:
השריר דלתויד הקדמי לא עובד מספיק לפי לטענתך?
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה הקשר ? לחיצה צבאית זה תרגיל מורכב שמשלב עבודה חזק מאוד על הכתפיים, יד אחורית, טרפזים, ועוד כמה שרירים קטנים. אני המלצתי להמנע מתרגילים מבודדים חסרי טעם וחסרי תכלית למתאמן הטבעי, בעיקר בגלל היחס השקעה:תועלת שמפיקים מהם. ההלחם והחמאה של הFBW הם דדליפט-סקוואט-לחיצת חזה-לחיצה צבאית-בנט אובר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גבר אתה יכול להראות לי מזה לחיצה צבאית? |
|
![]() |
![]() |