|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מאמין!!!!
הורדתי SIMS2 לקח לזה בערך שבועיים לרדת עכשיו התקנתי הכל כמו שצריך והאיקון הבן :):):):) אומר לי להכניס דיסק ולנסות שוב... מישהו יכול לעזור לי בבקשה? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יש הכל בראר זה קובץ של 3 ג'גה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תן Print Screen
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תעלה שניה תמונה של הקבצים, גם לי יש לפעמים את הבעיה הזאת עם כל מיני משחקים ותוכנות שאני מוריד...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() טוב הקלטתי את המשחק ועדיין אותו חרא..
זה כותב לי : please insert the correct cd-rom, select ok and restart application can anyone help me with this shit please |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() אגב, חתולה חמודה יש לך שם, לפי התמונה היא נראית קצת רזה, אני אוהב חתולים שמנמנים. חתולים במאסה.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחח אני מרחם על החתולה שתיהיה לך...תביא אותה לאימונים שלך, אין חתולה אחרי שבוע חחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() זה עוזי
![]() הטמבל פשוט לא אוכל אני פותח לו לפעמים טונה אפילו והוא לא נוגע בה פעם היה לי חתולה קראתי לה "פרה" :-) לא קשה להבין למה אה? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
דבר נוסף, צרבת את המשחק? או שאתה משתמש בדימון טולס? איזה קבצים יצאו לך? ISO? BIN/CUE? משהו אחר... פרט הסבר ונמק. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה לעצמך טובה ותמחק כל קובץ שקשור למשחק הזה או לEA GAMES.
אם החלטת לשחק למרות הכל, אתה צריך להשתמש ב-Daemon Tools אם זה קובץ cue/bin/iso. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אני בור במחשבים אממ הורדתי אותו באימיול מה זה דימון טולס? זה השם של הקובץ :[PC Game DVD] The Sims 2 - Multilanguage [ITA - ENG - FRA - DE - ESP - And Others Languages] - DVD Version 100% Work Granted |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הראשי תיבות אחרי הנקודה, נגיד adadfaf.gif |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() גם אני בור במחשבים, אז אני לא יכול לעזור לך הרבה לצערי.
![]() אני רק לא מבין למה אתה לא מעלה תמונת מסך, זה יקל כאן על העניינים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() סלח לי על השאלה אבל איך?
and what is this demon tools you all are talking about? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() תמונת מסך? אה סורי, חשבתי שאתה יודע מה זה.
תלחץ על הכפתור במקלדת שרשום עליו Print Screen SysRq הוא נמצא מימין ל- F12. אם יש לך התוכנה כבר במחשב, אז זה יצלם לך את המסך שמשתקף לעיניך, אם אין לך את התוכנה אז... באסה. :/ אבל אפשר להוריד אותה בלי בעיה, יש אותה באתרים חינמיים. דימון טולס זאת תוכנה שמדמה כונן דיסקים, במקום להכניס דיסק ולצרוב נגיד את קובץ המשחק שהורדת, אתה טוען את הקובץ בתוכנה והיא קוראת אותו כמו כונן דיסקים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמו שניחשתי אין לי את התוכנה אבל תודה על ההסבר ולגביי דימון טולס אני חושב שזה יכול לעזור אפשר קישור לתוכנה אחי? תודה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() עידן תודה רבה לך אחי וגם לכל מי שעזר!
שאלה אחרונה בבקשה ![]() אחרי שהתקנתי את דימון טולס מה עושים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() קודם כל לפני ההסבר, אני צריך לשאול. כבר התקנת את המשחק? או שהבעיה היא בהתקנה עצמה? אם התקנת את המשחק, היו אמורים להתווסף לך אייקונים או אייקון אחד של הפעלת המשחק על שולחן העבודה שלך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|