|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אל תפחדו לקרוא זה לא ממש ארוך..
גולן תודה המדריך ממש מוסבר טוב ומובן ואחרי השינוי שאתה עשית אולי גם אני יגיע למשו כזה... ולשאלות: 1) אני מתאמן רק 4 חודשים..אבל דיי רציני..זה לא מוקדם מדיי?התוכנית לא קלה והטווח חזרות נמוך ואולי עוד מוקדם לי לא? 2) נגיד והתוכנית שלי תיהיה כזאת...הכל באותו אימון כמו שהבנתי בסדר הזה: לחיצות חזה במוט סקווט תאומים בישיבה טי בר או חתירה במכונה(גב) לחיצות כתפיים במכונה חופשית פולי עליון עם חבל(יד אחורית) פטישים/כפיפות מרפקים ב 60 מעלות הרמת כתפיים(טרפזים) בטן-אנלא יודע מה לעשות כי יש בעיה עם להעלות משקלים..יש למישהו רעיון? 3) אני אמור למצוא כל אימון RM 15 10 5 איך מוצאים RM לשריר?ועוד בסט אחד מקסימום 2 4) מזה חזרות שליליות?להגיע לכשל? 5) בקשר לחימום מתי שעושים 5 חזרות?כתוב ככה: 5 חזרות סט אחד של 5 חזרות 50 אחוז ממשקל העבודה סט אחד של 3 חזרות 70 אחוז ממשקל העבודה סט אחד של 1 חזרות 90 אחוז ממשקל העבודה אז אחרי 3 סטים חימום כבר אין כוח לעשות סט רביעי עם RM5 או בשבועיים השניים עם RM2 עוד 5 חזרות שזה כבר יותר חזרות ויותר משקל מהסט הקודם...(מקווה שהבנתם) 6) ב9-14 ימי חימום..ממש לא לעשות כלום?אפילו לא אימונים קלים?טוחחי חזרות גבוהיים? 7) אחרי שאני יעשה תטווח של 15 חזרות אז בשביל לעשות 10 חזרות אני יעשה יותר משקל משתוכנן כי אני יתחזק אז איך אני יודע בכמה להעלות את המשקל?קצת קשה להרגיש לבד... 8) מזה כישלון חיובי? 9) כתוב בסוף המאמר: "אם התוכנית כל כך טובה למה לא הרבה משתמשים בה". והקישור מוביל לעמוד הראשי...יש בתוכנית משו לא טוב שבגלל זה הרוב לא עושים אותה או שזה פשוט מפחד או משו כזה חחחח זה כל השאלות...בבקשה תענו נראה לי שהתוכנית טובה ואחרי כל הקיראה לפחות שיצא משו.. תודה ![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|