|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() התוכנית שלי (עלייה במאסה) היא כבר חודשיים אותו הדבר
תכנית אימונים Ab A: חזה: לחיצת חזה בשכיבה כנגד מוט חופשי - 8x4 חזה עליון (45 מעלות) לחיצת חזה בשכיבה כנגד משקולות בודדות - 12x3 ללא זווית פלייס בשכיבה כנגד משקולות בודדות - 10x3 לחיצת חזה בשכיבה כנגד מוט חופשי - 8x3 ללא זווית כתפיים: לחיצת כתפיים בישיבה כנגד משקולות בודדות - 8x4 הרחקת זרועות לצדדים בעמידה כנגד משקולות בודדות - 10x4 חתירה בעמידה כנגד מוט W לסנטר - 12x3 יד אחורית: לחיצה צרפתית - הורדת מוט W למצח בשכיבה - 10x4 הרמת משקולת בישיבה מעל הראש - שתי הידיים בו זמנית במשקולת אחת - 12x4 B: גב: משיכת פולי עליון צר לפנים - 8x4 חתירה בישיבה כנגד פולי עליון תחתון באחיזה צמודה לטבור - 10x4 משיכת פולי עליון רחב לפנים - 12x4 יד קדמית: כפיפות מרפקים בעמידה כנגד מוט W - 8x4 כפיפות מרפקים בישיבה כנגד משקולות בודדות 12x3 בזווית קלה לאחור כפיפות מרפקים בישיבה על ספסל מוט W - 10x3 רגליים: סקוואטים כנגד מכונה 10x4 פשיטת ברכיים בישיבה כנגד מכונה 12x3 כפיפת ברכיים כנגד מכונה (בשכיבה) 8x4 מקרבים בישיבה 10x3 בטן: כפיפות בטן 12x3 הרמת רגליים 12x3 זה תכנית שגיל בנה לי (האימוני בטן בבחירה אישית) היה אמור להיות לי עדכון אבל בגלל שדחיתי את זה הרבה זה התבטל בסופו של דבר אני עם התכנית הזאת חודשיים אני בעלייה במאסה אני רוצה לגוון כבר מה אתם אומרים להחליף תכנית? אני גם לא יודע להרכיב תכנית מישהו יכול לעזור? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אם היא ממשיכה להביא עליך תוצאות תמשיך איתה, אבל אם אתה רוצה לגוון פה תרגיל שם תרגיל ...ואני יכול לעזור לך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע נראה לי שהיא כבר לא ממש משפיעה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() אז אתה יכול להחליף תרגילים ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כן הבעיה שאני לא יודע ממש לבנות תכנית
אתה יכול לעזור לי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() כן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה
![]() יש לך איסיקיו/מסנג'ר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() שלח לי את המסנג'ר שלך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() עוד אנשים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() אתה יכול לעשות ככה
את הפלייס בשכיבה תעשה בכבלים אבל תעשה אותו אחרון כדי שיהיה לך כוח אם תעשה אותו שנילא יהיה לך כבר כוח לכתפיים תשנה תתרגיל במוט W אתה יכול לשנות לפטישים במקום לחיצה צרפתית תבקש מהמאמן שילמד אותך אחיזה צרה ותעשה תרגיל בפולי עליון ליד אחורית אם תרצה עוד תרגילים תגיד חוצמזה לדעתי יש יותר מידי סטים |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() אם אתה לא אוהב את התוכנית,אז תשנה תרגילים פה ושם..
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|