|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היי כולם,
תקשיבו יש לי סוג של בעיה עם הרגליים, הן ממש קטנות ובכללי כולי קטן אבל הידיים שלי והרגליים שלי קטנות בעיקר מבחינת נפח, הן דקיקות כאלה ואני ממש לא אוהב את זה, עכשיו אני עובד על הרגליים בסקוואט ועוד תרגיל ששכחתי איך קוראים לו, רציתי לדעת כיצד אני יכול לעלות את הנפח של הרגליים שלי לוו דווקא מבחינת שריר אלה בכללי שהן יראו יותר עבות ומאסיביות פשוט אני ממש מבואס מאיך שהן נראות. חשוב לציין שבבטן ובחזה אני מתקדם ממש מהר ויפה ואני עושה רק מרפקים וכפיפות בטן. אני אשמח לשמוע על דרכים כיצד להוסיף נפח לידיים ולרגליים שלי, תודה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() Shut up and squat!
תמיד רציתי להגיד א תזה ![]()
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כן אני עושה סקוואט אבל זה לא הכי עוזר לי \=
אולי הגנטיקה שלי דפוקה באזור הזה? ועוד שאלה, אם אני יעבוד יותר קשה על הרגליים מבשאר הגוף יכול להיות שאני אראה יותר איזון? תודה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() שלום,
כמובן שלגנטיקה יש תפקיד, בכל אופן מהתיאור שלך קשה לדעת אם אכן אתה עושה משהו לא בסדר. אם תבחר לעלות את כל התוכנית שלך לפורום אימונים ובידיעה שאתה אוכל נכון ונח נכון בשביל לצבור מסה, אולי דרך התוכנית יהיה אפשר לאתר בעיה כלשהי, שוב פעם, אולי. טיפ קטן ממני, אל תזניח עבודה על שרירי המקרבים, חיזוק קבוצת שרירים גדולה זו חשובה הן ליציבה והן להעלאת מסת שריר כללית בגוף.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט תעשה סקאווטים ותעבוד טוב על רגליים יש את המכשירים האלה של הרגליים למיניהם תתמיד ותראה תוצאות אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אתה בחדר כושר?כי אם אתה עושה רק שכיבות שמיכה וכפיפות בטן אז כנרהא שהסקווטים שלך בלי משקל וזה בטוח משו שמשפיע על הגדילה של הרגליים..
רן קרבים זה שמהצד הפנימי של הרגל?שהתרגיל שלו זה כזה שיושבים במכשיר כמו בשפגט כזה?שבדרך כלל בנות עושות אתו?חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי תקשיבו עם סקוואט יש לי טיפה בעיה, גם ככה אני טיפה פוחד שהוא יפגע לי בברכיים ובכלל להוסיף משקל זה רחוק ממני וכן אני לא בחדר כושר אבל אני עובד נכון ומאמץ היטב את כל גופי ויש שיפור, בקרוב הרשם לחדר כושר אבל עדיין אני יחכה עם ההוספת משקל.
בקומות כמו הבטן אין לי בעיה להוסיך משקל אבל כשזה מגיע לברכיים\גב אני לא משחק עם זה. אולי אני נשמע לכם כמו איזה נוב או משו אבל כזה אני, אולי טיפה פרנואיד אבל מה לעשות אני דואג לעצמי \=. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תעשה מכרעים עם משקל..אין ממש סיכון או שתעלה ותרד ממדרגה גבוהה כשאתה תופס משקולות זה גם תרגיל דיי טוב... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בביצוע סקוואט בסמית כאשר הגב אנך לקרקע במהלך כל התנועה, העומס על החוליות הוא קטן מאוד.
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אותי עדיין זה מפחיד, הייה והעמסתי משקל כבד מידי ואני לא מודע לזה זה עלול לגרום לי נזק.
אני כמו שאמרתי אולי נשמע פרנואיד אבל הדברים האלה עלוליום להיות בילתי אפיכים ואני בנתיים מעדיף להתחיל בדברים שאני מרגיש שאני יכול להתמודד איתם. תודה רבה.
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז לא יהיה עומס על הגב?ושאני עושה להישען על המוט כאילו להישען אחורה ולהחזיק תגב ישר כשהמוט תופס אותו ככה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() ממתי סמית' שוקל 30 קילו? 16 בלחץ.. ועוד בסמית' אפשר להעמיס יותר משקל בסקוואט, אתה סתם מפחד
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אצלנו אמרו לי שהוא שוקל איזה 25 קילו משו כזה וחלק אמרו שיותר..
טוב אני ינסה את זה...אצלנו אפחד לא עושה סקווט בקושי עושים בסמית ודד ליפט וכל התרגילים הטובים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() אם אתה כל כך דואג בגלל העומס על עמוד השדרה תבצע את התרגיל בסמית. מה גם שאין שום בעיה עם ביצוע של סקוואט חופשי, עמוד השדרה מסוגל להתמודד עם הגדילה ברכיב הדחיסתי.
תדאג לקחת את כפות הרגליים מספיק קדימה כך שבמהלך כל התנועה הגב ימצא במצב אנכי לקרקע, במצב כזה ההתנגדות קרובה מאוד לציר התנועה של החוליות המותניות והרכיב הדחיסתי קטן בהתאם. כמובן שבמהלך כל התנועה אתה שומר על מנח עמוד שדרה ניטרלי, משמע הקשתה באזור המותניים.
![]() |
#18 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|