|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() עוד חודש ומשהו נגמר לי המנוי למכון כושר
עכשיו יש לי בעיה כי יש רק עוד מכון כושר אחד שקרוב אלי והולמס פלייס קנו אותו ואפשר להרשם לשם מגיל 18+ (אני עדיין מברר אולי אני אוכל להרשם לשם בסוף אם אבא שלי ידבר איתם אולי) ואת המכון כושר שאני נמצא בו עכשיו גו-אקטיב אני ממש לא אוהב חדר משקולות קטן מאוד, בקושי יש ספות לשימוש, וכל הציוד ישן וחלוד המשקולות לא מטופלות, תופסות חלודה וכל אחד זורק אותם ובמקום לסדר אותם המדריכים אומרים לך לסדר אותם תמיד ובכלל כל הקירות צבועים באפור כתום מכון כושר מדכא לא בא לך לבוא לשם מה שאני רוצה זה לקנות ציוד לבית, שיהיה ציוד כמובן שאני אוכל לגוון איתו את התרגילים ושל חברה טובה לא משהו חובבני השאלה שלי זה כמה בערך ציוד כזה (שאפשר לגוון איתו תרגילים) עולה וכמובן לא לשכוח גם לרגליים אני לא יכול לברר כי אין לי את האתרים המתאימים אז אם מישהו יכול להביא לי.. ואיזה גודל צריך בערך חדר צריך להיות כדי להכיל את כל הציוד הזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אחי תעשה חיפוש בפורום נתתי תגבובות מאוד ארוכות ומפורטות על הנושא הזה..
אין לי כוח עוד פעם להתחיל לרשום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתה גר במערב ראשון?באזור קריית ראשון?קריית גנים?משו כזה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() ספת משקולות שכוללת את כל השיפועים שצריך.
מוט ארוך\מוט W. מוטות קצרים (משקולות) וצלחות כמובן...אחלה דברים אתה יכול לעשות. גם מתח יכול להוסיף. פולי יהיה בכלל מצויין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חח בוא להיתאמן בקנטרי ההיסתדרות אחלה דבר ויש בריכה (:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תלך לאשלים אם אתה מכיר יש מכון פרפקט בודי..הוא לא רע
עולה לי 140 ומשו שקל לחודש..המכון דיי סבבה איפה אתה גר bad boy? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני גר באשדוד אנשים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תריץ חיפוש
"ציוד לבית" "חדר כושר בבית" "חדר כושר ביתי" "להתאמן בבית" "אימון ביתי" "תרגילים לבית" יש הרבה מידע בנושא רק לפני כמה ימים פתח המשתמש ThiBOX אשכול, ובו הוא מציג את מכון הכושר הביתי שלו...
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תקשיב על מנת להרכיב לעצמך "חדר כושר" טוב בבית שתוכל להתאמן כמו שצריך אתה תצטרך לשלם הרבה כסף
תחשוב טוב טוב אם זה משתלם לך ... ולא עדיף לך לסוע למקום רחוק קצת באוטובוס, או שתקנה טבעות ותעשה מתח מקבילים וסקוואטים עם רגל אחת ותרגיש נורא אתלטי עם עצמך...
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|