|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום,
ביום ראשון התחלתי לעבוד Abcd במקום Ab, ככה שאני עכשיו עובד כל שריר פעם בשבוע. ביום ראשון אימנתי רק רגליים והיה קטלני. היום אימנתי גב ויד קדמית, ואני לא יודע למה, ליד הקדמית לא היה לי כוח להרים כלום אבל פשוט כלום, הייתי חלש מת!, יכול להיות שזה בגלל שעשיתי יותר סטים של גב? אני מאמן גב עם יד קדמית וחזה עם יד אחורית. חשבתי בשביל להקל בסידור האימונים לעשות אימון של יד קדמית אחורית וכתפיים, אבל הבעיה היא שאני מאמן חזה אני עובד חזק על כתף קדמית, כשאני מאמן גב אני עובד חזק על אחורית וכנ"ל לגבי יד קדמית עם גב ואחורית עם חזה. הסידור אימונים שלי הולך ככה: יום ראשון: רגליים יום שלישי: כתפיים, גב תחתון, בטן יום רביעי: גב, יד קדמית יום שבת: חזה, יד אחורית, בטן הבעיה שלי היא שאני לא רוצה לאמן למשל גב ושיצא לי כמה ימים אחרים לאמן יד קדמית, כי זה כמו פעמיים לאמן אותה לא? כנ"ל לגבי כתף אחורית ואימון החזה שלי שפועלת גם יד אחורית וכתף קדמית. ודרך אגב, כמה פעמים בשבוע לאמן בטן? חייב חזרה בהתלבטות! תודה מראש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בוודאי שיהיה לך קשה לאמן יד קידמית מיד אחרי שהפצצת סטים לגב, כופפי המרפק הם אלה שעובדים במפרק המרפק בתרגילים לגב, ולאחר שאני מנחש שנתת מעל 10 סטים לגב, סביר להניח שלכופפי המרפק יהיה קשה לסחוב עוד אימון אישי משלהם, כנ"ל גם חזה ויד אחורית.
אם אתה שם לב ששום דבר לא מסתדר לך בתוכנית עם חלוקה כזאת, אין לך מה להתבייש לחזור לab. החלוקה שלי בabcd היתה חזה+דו , רגליים+בטן , כתפיים+טרפזים+אמות , גב+תלת. הסתדרתי איתה בסדר, החלוקה היתה הגיונית וללא יותר מדי התנגשות בשבילי בנוסף לסייקל של אד-אנרג'י שעוזר לי מאוד לקצב ההתאוששות.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אז זה יוצא שאתה מאמן יד קדמית ואחורית וכתפיים פעמיים בשבוע לא?
עד כמה חזק אימון של 20 סטים לגב על היד הקדמית? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() bump....
|
![]() |
![]() |
![]() |