|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קראתי מקודם את המאמר הזה לאחר שהתחלתי להתעמק בעניין:
http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=1 כפי הרשום, לבננה א"ג של 62 בעוד שלאורז לבן א"ג 72. מכאן ניתן להסיק שאורז לבן הוא "יותר" זמין כפחמימה מבננה. אז מדוע נהוג לאכול אורז לבן מספר שעות לפני האימון ובננה לאחר האימון, ולא להפך ? אני מפספס פה משהו על בטוח. עריכה: בכותרת התכוונתי לבננה :Z למרות שגם אבטיח דוגמא קלאסית שכן הוא מפוצץ בסוכר ויש לו אינדקס גילקמי בדיוק כמו של האורז הלבן. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|