|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה המצב אנשים???????????????
![]() אז ככה נמאס לי לבשל כל יומיים בבוקר חזה עוף וזה גם לוקח לי זמן שהייתי יכול כבר להיות אנבולי (אני מבשל קילו 3 פעמים בשבוע אוכל 500 גרם כל יום) אז עלה לי רעיון לבשל פשוט מראש 3 קילו לכל השבוע ולשמור בפריזר יש למישהוא מוסג עם זה יתקלקל או יקבל איזהשהוא חיידקי סרטן? תודה ![]() שכחתי לחתוב שהכוונה היא לבשל ביום שבת ובקיצור עם זה יהיה בסדר 6 ימים אחרי זה בשישי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() במקרר זה לא יחזיק, במקפיא נראה לי יהיה בסדר אם אתה מפשיר לך את זה סמוך לזמן שאתה אוכל את זה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הכנתי כבר תודה על התגובות!
וסליחה מהמנהלים לא חשבתי שזה פוסט לתזונה ותוספים תודה על העברה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Aug 2006
הודעות: 498
כללי:: אני שמנמן מגניב
גיל:: 16
עוסק ב:: להתבטל
חדר כושר: בולבול
|
![]() אני מכין את החזה עוף במים, ככה הוא יוצא ממש רך ואז שם במקרר וכל פעם שאני מוציא אחרי שאני מחמם אותו הוא טעים ורך גם.
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|