ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 20-10-06, 10:15   #1
guyzys
חבר פעיל

ברירת מחדל הזמנת תוספים מחו"ל - מאיפה?

היי לכולם.
לצערי הרב אני קונה מוצר שאין למצוא בארץ, ואפילו בארה"ב קצת קשה למצוא אותו.
מדובר בVitargo CGL של Nutrex למי שמכיר.

רציתי לדעת איזה אתרים מומלץ להזמין מהם מחו"ל, ומחירי השליחה סבירים. שכן, ברוב האתרים שבדקתי מחיר השליחה עולה על מחיר המוצר.

והערה אחרונה - אני מבקש לא להמליץ לי על :):):):):):):):):):):):):):):):):). אין לי אפשרות(או רצון) להזמין מהם, לאחר שפעם אחת שהזמנתי המוצר לא הגיע ורק אחרי מלחמות רבות הם הסכימו להחזיר לי את הכסף. בכל מקרה עכשיו הם לא מאפשרים לי לקנות מהם, למרות שהאשמה כולה עליהם.
guyzys מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 20-10-06, 10:30   #2
Ori-Silver
חבר פעיל

הסמל האישי שלOri-Silver

אני לא ממליץ לך להזמין מח"ול אותי אישית דפקו במכס וזה ממש לא משתלם חוץ מזה אין עוד אתרים שנחשבים בטוחים לכן כדי שתרד מזה
Ori-Silver מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 20-10-06, 10:37   #3
guyzys
חבר פעיל

מה דפקו אותך במכס? אתה מוכן לשתף?

מעבר לכך אם אני רוצה את המוצר הזה אין לי ברירה אלא להזמין מחו"ל.
זה פשוט מוצר שאין בארץ(והלוואי והיו מביאים אותו), ואני מעדיף לא לוותר עליו מן הסתם, כי אני גם לא מאמין שיש לו תחליף.

אז בכל זאת... אשמח לשמוע המלצות...
בטוח יש כאן חבר'ה שמזמינים.
ישן 20-10-06, 10:44   #4
Ori-Silver
חבר פעיל

הסמל האישי שלOri-Silver

ציטוט:
פורסם במקור על ידי guyzys
מה דפקו אותך במכס? אתה מוכן לשתף?

מעבר לכך אם אני רוצה את המוצר הזה אין לי ברירה אלא להזמין מחו"ל.
זה פשוט מוצר שאין בארץ(והלוואי והיו מביאים אותו), ואני מעדיף לא לוותר עליו מן הסתם, כי אני גם לא מאמין שיש לו תחליף.

אז בכל זאת... אשמח לשמוע המלצות...
בטוח יש כאן חבר'ה שמזמינים.
כן אל תשאל אני הייתי צריך לשלם עוד 100 שקל מכס וזה היה סתם כאב ראש בכל מקרה מה זה המוצר הזה שאתה מזמין?
ישן 20-10-06, 12:18   #5
guyzys
חבר פעיל

זה משקה התאוששות לאחר האימון שמכיל קריאטין ופחמימה מורכבת מיוחדת בשם ויטארגו.
הפחמימה אמורה להחליף את הדקסטרוז גם מבחינת איכות הפחמימה, ובעיקר מבחינת יכולת הובלת הקריאטין לדם.

http://www.saveonsupplements.com/vitargocgl.html - הנה לינק לתיאור מפורט יותר.

בכל מקרה אני לוקח את זה בהמלצת חבר(התחלתי לפני שבוע), שהוא רופא במקצועו והשיג תוצאות(מאוד מאוד) יפות. לטענתו לא מעט בזכות המוצר הזה.

לשלם עוד 100 שקל זה ממש משביז. אני מניח שהזמנת מעל 50 דולר כי פחות מזה אין מכס... אבל לפחות אתה קיבלת את החבילה!
תשמע. הלוואי והיה את זה בארץ. בדקתי כל חנות אפשרית ואף אחד לא מחזיק את זה כאן. אני חייב להזמין מחו"ל לצערי.
ישן 20-10-06, 12:24   #6
Ori-Silver
חבר פעיל

הסמל האישי שלOri-Silver

ציטוט:
הפחמימה אמורה להחליף את הדקסטרוז גם מבחינת איכות הפחמימה, ובעיקר מבחינת יכולת הובלת הקריאטין לדם.

בכל מקרה אני לוקח את זה בהמלצת חבר(התחלתי לפני שבוע), שהוא רופא במקצועו והשיג תוצאות(מאוד מאוד) יפות. לטענתו לא מעט בזכות המוצר הזה.

לשלם עוד 100 שקל זה ממש משביז. אני מניח שהזמנת מעל 50 דולר כי פחות מזה אין מכס... אבל לפחות אתה קיבלת את החבילה!
תשמע. הלוואי והיה את זה בארץ. בדקתי כל חנות אפשרית ואף אחד לא מחזיק את זה כאן. אני חייב להזמין מחו"ל לצערי.
הקטע הוא ש-50 דולר זה כולל הדמי משלוח ובהתחלה שהתקשרתי למכס כדי לברר אז ענתה לי אחת מפגרת שהייתה ממש סתומה ואמרה שה-50 דולר ללא מכס זה לפני הדמי משלוח
ישן 20-10-06, 12:28   #7
רוני 1
מושעה

ציטוט:

חבר תשקיע את הכסף שלך בדברים אחרים,מה זה סוכר ענבים ומה זה תחליף יותר טוב?
זה לא ישפיע על הגוף שלך
רוני 1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 20-10-06, 12:42   #8
guyzys
חבר פעיל

ציטוט:
הקטע הוא ש-50 דולר זה כולל הדמי משלוח ובהתחלה שהתקשרתי למכס כדי לברר אז ענתה לי אחת מפגרת שהייתה ממש סתומה ואמרה שה-50 דולר ללא מכס זה לפני הדמי משלוח
פקידים ממשלתיים. שמישהו יציל אותנו מהם! אבל לצערי הרב אין לי ממש ברירה. תמיד גם אפשר לבקש מהחברה ששולחת לא לרשום את המחיר או לרשום מחיר מזוייף.

ציטוט:
חבר תשקיע את הכסף שלך בדברים אחרים,מה זה סוכר ענבים ומה זה תחליף יותר טוב?
זה לא ישפיע על הגוף שלך
אתה לא חושב שלפסול משהו כל כך מהר זה פזיז? אני איני מתיימר לדעת או להבין רבע ממה שאנשים כאן מבינים. ולמרות זאת, קיבלתי עצה מחבר שמתאמן והוא גם רופא, ואני משתדל ללכת לפי הקו הזה.

חבר'ה אולי במקום לשכנע אותי למה לא להזמין מחו"ל או לא להזמין את זה, פשוט תנסו לתת לי הצעות פרקטיות על איפה כן להזמין מחו"ל? קשה לי להאמין שאין כאן אחד שלא מזמין בהצלחה מחו"ל?
ישן 20-10-06, 12:55   #9
Ori-Silver
חבר פעיל

הסמל האישי שלOri-Silver

ציטוט:
פקידים ממשלתיים. שמישהו יציל אותנו מהם! אבל לצערי הרב אין לי ממש ברירה. תמיד גם אפשר לבקש מהחברה ששולחת לא לרשום את המחיר או לרשום מחיר מזוייף.

אתה לא חושב שלפסול משהו כל כך מהר זה פזיז? אני איני מתיימר לדעת או להבין רבע ממה שאנשים כאן מבינים. ולמרות זאת, קיבלתי עצה מחבר שמתאמן והוא גם רופא, ואני משתדל ללכת לפי הקו הזה.

חבר'ה אולי במקום לשכנע אותי למה לא להזמין מחו"ל או לא להזמין את זה, פשוט תנסו לתת לי הצעות פרקטיות על איפה כן להזמין מחו"ל? קשה לי להאמין שאין כאן אחד שלא מזמין בהצלחה מחו"ל?
1)אין עוד אתר טוב שאפשר להזמין דרכו
2)למרות שאמרת לא לשכנע אותך לדעתי המוצר הזה נראה כמו סתם בזבוז
3)תתקשר לישראל בודי יכול להיות שהם יכולים להזמין לך וחוץ מזה יש להם המון מוצרים שלא נמצאים בחנות האתר ונמצאים בחנות הרגילה
ישן 20-10-06, 13:01   #10
Dr. Muscle
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלDr. Muscle

כללי:: אלון
עוסק ב:: כלמיני

ידידי שמור על הכסף שלך לדברים טובים. כל המאמץ הזה בשביל "נוסחאת קריאטין" כמו שיש לאלף חברות אחרות, וטובות בהרבה? אני רואה שאתה ממש נחוש, אבל רד מזה. אני אתן לך טיפ קטן גדול לחיים - תוספים מהווים בדיוק 5-10 אחוז מהתוצאות.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -

עזרים מומלצים:

רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים.
סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה.
כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים.

-------------------------------
גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי.
אל תיתן לו להשכח.
Dr. Muscle מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 20-10-06, 13:08   #11
guyzys
חבר פעיל

מודה לכם על העזרה חבר'ה.

אם מישהו בכל זאת מכיר חנות אחרת שאפשר לקנות ממנה בחו"ל, בבקשה שימליץ.

אני לוקח את מה שאתם אומרים בחשבון, ובכל זאת אני התחלתי כבר עם המוצר הזה ורוצה לנסות אותו לתקופה של לפחות 4 חודשים. לאחר מכן אני אשפוט בעצמי אם הוא עזר לי או לא. בינתיים עושה רושם שהוא מאוד עוזר - ואפילו אם מה שאני מקבל בינתיים זה משקל מים בסה"כ, זה מזרים לי מוטיבציה לאימונים, דבר שדי חסר לי בזמן האחרון.
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא