|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כיום אני עושה הכל 3x10 חוץ מבנץ' פרס ופולי עליון, בהם אני עושה 4x10.
כשאני מסיים את האימון, אני מרגיש עייפות, אבל לא מגיע לכשל באף סט. האם זהו אימון נכון? האם אני צריך להגיע לכשל? האם השלמת כל הסטים במלואם הם האימון נכון? אני מרגיש עייף, ככה שאני יודע שאני מתאמץ ולא עובד על ריק... תודה, אופיר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא חייב להגיע לכשל אבל תשתדל כל הזמן להעלות משקל שתרגיש שאתה מתאמץ.
תרשום פה את כל התוכנית שלך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מה החלוקה שלך? המשקלים שאתה מרים, תלויים בחלוקה...
בקשר למספר החזרות שלך , הייתי מוסיף עוד לפחות שני טווחים, זה הרבה יותר יעיל מלהיתקע על אותו מספר חזרות כל הזמן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה אימון Ab כמו שכתבתי פה לא מזמן...
A מורכב מחזה ויד קדמית, B מגב, כתפיים ויד אחורית. מישהו כאן, לא זוכר מי (בחור זהב, האמת) שינה לי קצת את התוכנית, ל- A - חזה, כתפיים, יד אחורית B - גב, יד קדמית, רגליים. אני רוצה להתחיל את זה מיום ראשון... היום לדוגא עשיתי חזה ויד קדמית, עשיתי נגיד Incline Dumbbell לחזה, עבדתי עם שני דאמבלים של 18 ק"ג. זה היה קשה, אני לא אומר שלא, אבל לא הגעתי לכשל, ואני תוהה האם אני עובד נכון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() מממ אתה מצליח לעבוד על יד אחורית אחרי אימון חזה חזק? ולהיפך לגבי יד קדמית וגב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() תעבוד אימון אחד עד כשל ואימון שני ללא כשל . את האימון עם הכשל תעשה ביום שאחריו יש לך יומים לנוח
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() Recoba, לא יודע, לא ניסיתי עדיין. כיום אני עושה חזה ויד קדמית, וזה ממש לא מפריע אחד לשני.
ותודה מאיה. אני פשוט אנסה לעשות אימון עם כשל כמה פעמים, לראות אם יש איזו התקדמות או משהו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אל תעשה בכל התרגילים טווח של 10 אתה צריך לגוון לעבוד בטווחים יותר נמוכים ויותר גבוהים.
בתרגילים מורכבים אתה יכול לעשות טווח של 6-8 או 8-10. ובתרגילים מבודדים אתה יכול לעשות טווח של 10-12 או 12-15. החלוקה החדשה שלך טובה כדי למנוע התנגשויות (ABx). אבל את הרגליים אתה צריך לאמן לפני יד קדמית. A - חזה, כתפיים, יד אחורית B - גב, רגליים, יד קדמית |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|